Luka Jović

Kako će regovati Sofija Milošević: Glumica ga zalepila u album

Autor:

10.10.2022 13:50

Foto:

Foto:

Luka Jović u albumu kod glumice Jelisavete Orašanin



Poznata srpska glumica Jelisaveta Orašanina iznenadila je svoje pratioce kada je nedavno na svom Instagram nalogu podelila objavu na kojoj je pronašla sličicu fudbalera Luke Jovića, supruga manekenke Sofije Milošević, označivši ih na fotografiji i zalepvši fotografiju u album. Glumica, verovatno u društvu sina, a možda i supruga, košarkaša Miloša Teodosića skuplja sličice i popunjava album sa fudbalerima, dok je istu objavu manekenka i dizajneraka Sofija Milošević postavila na svoj profil.

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Pročitajte Žena fudbalera Luisa Suareza u haljini Sofije Milošević - Evo kako je došlo do te saradnje

 

Fudbaler Luka Jović i njegova supruga, poznata manekneka Sofija Milošević od početka njihove veze važe za par koji svojim zajedničkim životom privlače pažnju medija i javnosti. Poznati bračni par važi za jednu skladnu porodicu, pa tako pratioci često na društvenoj mreži Instagram mogu videti fotografije sa njihovih zajedničkih putovanja, porodičnih trenutaka, igranja i uživanja sa naslednicima. Što je bila i jedna od najvećih Lukinih želja, a to je da se kao mlad ostvari u ulozi roditelja, koja mu se ispunila 2019. godine, kada je dobio sina Davida iz veze sa Anđelom Manitašević, koji je izrastao u dečaka preslatkog osmeha.

U braku sa Sofijom, poznati fudbaler je dobio još dva sina Alekseja i Teodora, ali i pored toga, on se trudi da svaki slobodan trenutak provodi sa Davidom, posvećivajući mu svu ljubav i pažnju. Tako je i Sofija sa Davidom izgradila jedan lep odnos, u kojem svi zajedno uživaju kao velika petočlana porodica, pa se tako i David neretko može videti na dizajnerkinom Instagram prfilu. 

Instagram

 

 

Porodica Jović se trudi da svoju decu vaspitava u duhu sloge, zajedništva, deljenja i igre, pa tako Sofijini pratioci često imaju prilike da pogledaju kako ih oni uče i objašnjavaju stvari, dok se naslednici šetaju ili igraju u porodičnom domu i dvorištu. David se jako lepo slaže sa svojom braćom, koju je prihvatio kao stariji brat, a podjednako je brižan i pažljiv i prema maloj sestri koju mu je skoro podarila mama Anđela.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading