Samo za njega: Kako je Sofija Milošević čestitala Luki Joviću rođendan

Autor:

24.12.2021 13:20

Foto:

Foto:

Manekenka Sofija Milošević čestitala vereniku, fudbaleru Luki Joviću 24. rođendan javnom čestitkom koja je raznežila mnoge



Fudbaler Luka Jović, član naše fudbalske reprezentacije i napadač španskog Real Madrida proslavio je 24. rođendan. Njegova verenica, manekenka i modna dizajnerka Sofija Milošević na simpatičan način mu je čestitala rođendan javno i raznežila svoje i njegove brojne pratioce na društvenim mrežama.

Pročitaj i - Muke Sofije Milošević: Beba spakovana u kofer

Sofija je na instagramu objavila nekoliko prelepih fotografija koje svedoče o njihovoj svakodnevici i uživanju u idiličnom porodičnom životu u Španiji, kako njih dvoje kao para, tako i u igri i šetnjama sa dvogodišnjim sinom Aleksejem. Podsetimo, plavokosa lepotica trenutno blista u šestom mesecu trudnoće i sa Lukom željno očekuje prinovu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

- Najposebnijoj osobi ikada... Srećan rođendan... Tako te mnogo volimo, usrećuješ nas svakog dana. Toliko sam zahvalna što imam najneverovatnijeg budućeg muža i oca moje dece (iako je Aleksej lud za tobom, a ne za mnom) - priznala je manekenka.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading