Danijela Dimitrovska

I to smo dočekali: Danijela Dimitrovska blista u belom, na ruci sija prsten (foto)

Autor:

07.07.2023 16:45

Foto:

Foto:

Fotografija Danijele Dimitrovske podigla prašinu u javnosti, jedno svi komentarišu



Nakon razvoda od Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska pronašla je svoju sreću pored nekadašnjeg fudbalera Jevrema Kosnića

- Život je amplituda koja ide gore-dole. Svi imamo tužne i srećne trenutke, ali je činjenica da nas ljubav pokreće i da kada smo zaljubljeni i voljeni, da to ne možemo da sakrijemo, posebno žene, jer smo mi emotivnije i empatičnije - izjavila je nedavno Danijela, pa dodala:

- Mislim da je to što ste videli dovoljno, kao i to što kažem da sam srećna, tako da više od toga u ovom momentu ne bih otkrivala. 

Instagram

 

Da ljubav cveta jasno nam pokazuje osmeh njenom licu, a fotografija Danijele Dimitrovske koja je osvanula na Instagramu privukla je nazapamćenu pažnju javnosti. 

Pročitajte Prvo zajedničko pojavljivanje - Danijela Dimitrovska prošetala sa novim dečkom, pogledi su rekli sve (foto)

Naime, aktraktivna manekenka zablistala je u beloj haljini i još jednom je opravdala titulu modne ikone. Danijelina haljina je i na gornjem i na donjem delu imala izraze zbog čega priliči isključivo smelim damama. 

Dekolte i šlic bili su poprilično duboki, a kaiš na struku i otvorene sandale sa visokom potpeticom odlično su se uklopili uz haljinu.

Pročitajte Žena, od krvi i mesa - Danijela Dimitrovska pokazala lice bez trunke šminke (foto)

Uz sve to, Dimitrovska je ponela diskretan nakit, a prsten na njenoj ruci posebno se dopao damama na Instagramu koje su joj nesebično delile komplimente.

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading