Dragana Kosjerina

I to smo dočekali: Dragana Kosjerina blista u belom, na ruci sija zlatni prsten (foto)

Autor:

01.06.2023 16:10

Foto:

Foto:

Stajling Dragane Kosjerine je čista desetka



Dragana Kosjerina važi za jednu od omiljenih, ali i najlepših srpskih voditeljki. 

Svojim stasom, harizmom i prelepim licem mami uzdahe gde god da se pojavi, a zavodljiva je i na društvenim mrežama, gde redovno objavljuje kadrove iz privatnog života.

Otkako se 2019. godine verila sa stomatologom Bojanom Perduvom lepa voditelja se gotovo svakodnevno susreće sa pitanjem – kad će svadba. Upravo zbog toga je njena najnovija objava privukla veliku pažnju, a stajling Dragane Kosjerine mnoge je zaintrigirao.

Instagram

 

Ona je, naime, na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj pozira sva u belom.

Lanene pantalone i sako istakli su njenu savršenu liniju, a brojni pratioci pitaju se da li odevnom kombinacijom u ovoj boji najavljuje nešto lepo.

Instagram

 

Bujnu kosu Dragana je vezala u visoku punđu, dok je oči sakrila iza velikih naočara za sunce. Ravne braon sandale i diskretan nakit dali su poseban pečat celokupnom stajlingu. 

Pročitajte Nekad i sad - Pogledajte kako je Dragana Kosjerina izgledala u mladosti, ovo je zaista ona (foto)

Pomenuta fotografija nastala je pred zidinama jednog starog zdanja, a Draganini fanovi odmah su prepoznali da je u pitanju Kotor te da ona uživa na crnogorskom primorju.

Dok je mazila šareno mače do izražaja je došao i njen verenički prsten, a komplimenti na račun njenog izgleda ne prestaju da pristižu. 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Сеновић

02.06.2023 11:17

Која су ово презимена сунце те огрејало.

Ана

30.06.2023 11:30

Što ste dosadili sa tom Kosjerinom.Pored toliko lepih devojaka,vi samo nju propagirate.Koliko li vam je platila? simpatična jeste,ali lepotica nije.Priča bez greške,ali zato sve više i više eksponira sebe,što jedan voditelj nikako ne bi trebalo da radi.Ako hoće da bude dobar voditelj,trebalo bi da izmeni svoje ponašanje.Inače,žao mi je tog *******.