Lepa Brena

Cveće, zagrljaj i široki osmeh: Lepa Brena promovisala novu kolekciju, jedino se ON nije pojavio (foto)

Autor:

08.11.2023 21:24

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Promocija Lepe Brene okupila je pola estrade, pevačica blista od sreće i ponosa



Promocija novih prozvoda kompanije "Lady B" koja je u vlasništvu porodice Živojinović održana je večeras u jednom prestoničkom hotelu.

Pevačica se u pratnji supruga Bobe Živojinovića pre svih pojavila na pomenutoj lokaciji, a promocija Lepe Brene okupila je najpoznatija imena sa domaće javne scene. 

Ata Images

 

Za ovu priliku Brena je odabrala belu košulju, crne pantalone i crni strukirani sako sa pregršt detalja, a stajling je upotpunila crna kravata, dok se Boba odlučio za nešto ležernije izdanje.

Pročitajte Tamna kosa i oči pune nade - Verovali ili ne, ovako je Lepa Brena izgledala u mladosti (foto)

Promocija Lepe Brene okupila je brojne poznate ličnosti među kojima su se našli Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Jovana Joksimović, Aleksandra Prijović, Melina Džinović, Zorica Nakić i mnogi drugi. 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

Brenin sin Viktor Živojinović još jednom je pokazao lepe manire, te se na događaju pojavio sa prelepim buketom cveća što je njegovoj majci izmamilo osmeh. 

Pročitajte Stefan Živojinović godinu dana nije bio u javnosti, a sada izgleda potpuno drugačije (foto)

Iako su se mnogi nadali da će posle dužeg vremena videti i pevačicinog drugog sina, Stefan koji se pre izvesnog vremena povukao sa javne scene se ni večeras nije pojavio. 

Ata Images

 

Ata Images

 

Da promocija Lepe Brene bude perfektna bio je zadužen tim profesionalaca, ali i sama pevačica koja ništa nije prepustila slučaju, a najnoviji proizvodi oduševili su prisutne. 

Komentari. (0)

Loading