Živojinovići

Boba i Filip se opustili: Evo kako izgleda kada otac i sin izađu bez lepših polovina (video)

Autor:

16.06.2023 21:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Boba i Filip Živojinović u noćnom izlasku, video svi komentarišuMuški predstavnici porodice Živojinović, Boba i njegov sin Filip obojica imaju skladne brakove.

Nekadašnji teniser sa Lepom Brenom je u braku od 1991. godine, a njegov naslednik sa pevačicom Aleksandrom Prijović u bračnim vodama je već 5 godina.

Luka Šarac

 

Otac i sin najradije vreme provode sa svojim lepšim polovinama, bez kojih retko da ćete ih videti u nekom noćnom izlasku, ali i to se desilo.

Pročitajte Neko na kampovanju, neko na jahti - Ovako Brena i Boba provode 1. maj (foto)

Naime, Boba i Filip Živojinović sinoć su uživali u jednom beogradskom klubu gde je za atmosferu bio zadužen Adil Maksutović.

Živojinovići su se opustili u društvu pevača, pa nisu odoleli da ne naruče pesmu.

Adil je zapevao čuveni hit Sinana Sakića "Da se opet rodim“, a njegova interpretacija posebno je ganula Bobu i Filipa Živojinovića koji su ga zagrlili i poljubili.

"Živojinovići znaju da izaberu pravu pesmu...Snimak je mutan, ali drag... Čuje se ono što treba da se čuje...“, napisao je pevač u opisu videa koji je oduševio njegove pratioce.

Pročitajte Svi su mislili drugačije! Otkrivena porodična tajna Živojinovića, Boba sve priznao

"Svaka koju ti otpevaš je prava“, "Bravo, majstore“, bili su samo neki od pohvala, a među komentarima smo primetili i oduševljeni emotikon Aleksandre Prijović kojoj se očigledno svidelo kako se momci zabavljaju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading