Brena i Boba

Neko na kampovanju, neko na jahti: Ovako Brena i Boba provode 1. maj (foto)

Autor:

01.05.2023 10:00

Foto: Privatna Arhiva

Foto: Privatna Arhiva

Jahta Lepe Brene i Bobe Živojinovića je spektakularna



Iako se Prvi maj smatra praznikom rada, većina ljudi danas je ipak posao stavila na pauzu, a vreme provodi opuštajući se, najčešće u prirodi. Situacija je takva i kod Lepe Brene i Bobe Živojinovića, koji su se doduše umesto kampovanja odlučili za plovidbu morem.

Naime, slavni par trenutno uživa na svojoj skupocenoj jahti na crnogorskom primorju gde su došli da otvore sezonu.

Pročitajte Svi su mislili drugačije! Otkrivena porodična tajna Živojinovića, Boba sve priznao

Facebook

 

- Ćao, svima! Pozdrav veliki iz Crne Gore, došli smo, evo, sad smo sleteli. Došli smo da obiđemo brod, našu posadu. Počinje sezona, otvorili smo sezonu! – rekao je nekadašnji teniser, pa se našalio:

- Inače, ne smemo zajedno zbog moje težine!

Pročitajte Kakva noć - 25. rođendan Viktora Živojinovića proslavljen gala žurkom, Brena i Prija ukrstile glasove, slavlje do zore (video)

Blic, Printscreen

 

Brena i Boba pozdravili su posadu koja ih je dočekala sa šampanjcem i voćem na stolu, prenosi Blic.

Inače, prema pisanju medija, jahta Brene i Bobe Živojiovića iznosi 6.000.000 evra, a pevačica je jednom prilikom otkrila da ima šest spavaćih soba, ali do sada nisu pokazivali kako izgleda unutrašnjost broda.

Pročitajte Fotografija iz ličnog dokumenta - Verovali ili ne, na slici je Lepa Brena (foto)

Blic, Printscreen

 

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija – istakla je jednom prilikom Brena.

Pročitajte Zagreb na nogama, Brena u suzama - Emotivan govor sve rasplakao, ovo nijedna naša zvezda nije doživela (video)

Instagram

 

- Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi.

Pročitajte Zdravlje Lepe Brene zabrinulo javnost - Pevačica uslikana kako ulazi u bolnicu, evo u kakvom se stanju nalazi

Rajko Ristić

 

Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela – otkrila je jednom prilikom muzička zvezda.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading