Brena i Boba

Svi su mislili drugačije! Otkrivena porodična tajna Živojinovića, Boba sve priznao

Autor:

21.04.2023 21:15

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Brena prodala Grand bila je vest koja je kao bomba odjeknula u domaćim medijima, ali ovaj detalj niko nije znao



Lepa Brena zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem i kolegom Sašom Popovićem odlučila se pre dve godine na veliki poslovni korak - prodaju "Granda".

Iako je više od dve decenije produkcija bila u njihovim rukama, došlo je vreme za novi početak. Mediji su tada na sva zvona pisali da su "Grand" produkciju prodali za 30 miliona evra.

Povodom sjajno obavljenog posla, tada je priređena i gala proslava. 

Pročitajte Fotografija iz ličnog dokumenta - Verovali ili ne, na slici je Lepa Brena (foto)

ATA Images

 

Bivši teniser i Brenin muž, Slobodan Živojinović istakao je da je zadovoljan kako je svoj život organizovao, kako privatno, tako i poslovno.

Boba je posle toliko godina javno pričao o svojim poslovnih poduhvatima i priznao da je upavo on bio taj koji je 1998. godine "Grand" i napravio. 

 

- Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome "muž Lepe Brene", ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom...

Pročitajte Svi se mole za Lepu Brenu - Opaka bolest uzela je maha, lek ne postoji...

ATA Images

 

I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao "Grand" produkciju za dve nedelje - rekao je Boba gostujući u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi". 

Brena prodala Grand, Boba ulaže u novi biznis

Iako veoma bogat čovek, Boba smatra da se trudom i radom jedino sve postiže. 

- Ako hoćeš da osnuješ neku kompaniju, ako nemaš nekog partnera da ga ubaciš da on vodi to sve... ja sam svojevremeno radio od ujutru do mraka. Ti treba da pokupiš i izvučeš kvalitetne ljude, to nije jednostavno.

Pročitajte Mediji bruje - Bobino zdravlje ozbiljno narušeno, evo šta kažu lekari

Ata Images

 

Ali to je sad posao koji kod mene ide sam po sebi i više ne moraš ni da se pojavljuješ. Bojim se da moja deca, gledajući mene kako sve to radim ne pomisle da je to sve tako lako. U suštini vizija mora da postoji - rekao je Živojinović tada.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading