Duško Tošić

Čuva mesto za njega: Duško Tošić progovorio o sinu

Autor:

17.02.2024 17:28

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izjava Duška Tošića ne prestaje da se komentariše



Nekadašnji fudbaler, danas uspešan fudbalski menadžer Duško Tošić, konstantno je pod lupom javnosti.

Njegov odnos sa suprugom Jelenom Karleušom neprekidno se komentariše, a nedavno je društvenim mrežama ponovo počela da kruži stara izjava Duška Tošića koja privlači dosta pažnje.

instagram/duško tošić

 

On je, naime, svojevremeno prokomentarisao tetovaže koje je posvetio ćerkama Atini i Niki, a potom je pomenuo da bi voleo da ima sina kojem bi posvetio tetovažu.

Duško je nekoliko dana pre rođenja ćerki odlučio da istetovira njihova imena, a kako je tada naveo, levu ruku ostavio je za sina.

Pročitajte Dosta je bilo nagađanja - JK otkrila u kakvim je odnosima sa Duškom Tošićem

- Leva ruka je prazna, tu očekujem sina - glasila je izjava Duška Tošića za emisiju „Ekskluziv“, prenosi hellomagazi.rs, a da li će se ta želja u budućnosti ostvariti ostaje da vidimo.

Podsetimo, ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića rođene su 7. septembra 2008. i 2009. godine.

Pevačica je u više navrata istakla koliko je ponosna na ćerke, a posebno ističe da voli njihovu skromnost.

Antonio Anhel / Ata images

 

 - Izuzetno sam ponosna na to što narod, ljudi, mediji vide kakva su deca Atina i Nika. Kako su lepo vaspitane, skromne, to je ono što ide iz kuće.

Meni je bilo vrlo bitno da ono što sam ja kao dete dobila od moje majke, kao neko osnovno, kućno vaspitanje, da to imaju i Atina i Nika - ponosna je Jelena.

Pročitajte Na ivici suza, Jelenu Karleušu savladale emocije - Život bih dala za Duška, uvek ću ga voleti

- One su devojčice kojima je sve priušteno, ali koje baš zato uopšte ne daju prioritet materijalnim stvarima. Nisu bahate, razmažene.

Uvek su me nervirala razmažena i bahata deca koja žele sve i žele odmah, tako da sam malo možda preterala sa Atinom i Nikom.

One ne žele ništa i ne traže ništa i onda kada im dođe rođendan i kada ih pitam šta žele za rođendan, one ne mogu da smisle, što me frustrira, ali takva sam bila i ja kada sam bila mala. Mora da vuku taj "skromni gen" – izjavila je Jelena svojevremeno.

Komentari. (0)

Loading