Danica Maksimović

Četiri decenije zajedno, rodila mu sina, ali pred oltar ne planira da ide: Ko je partner Danice Maksimović

Autor:

26.01.2024 21:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Partner Danice Maksimović najveća joj je podrškaPartner Danice Maksimović oduvek je bio misterija za javnost. Iako su više od četiri decenije zajedno u skladnom odnosu u kome su dobili sina, glumica i njen izabranik nikada nisu stali pred oltar.

Ovaj par i danas uživa u ljubavi kao prvog dana, ali izbegava da se pojavljuje zajedno u javnosti.

Ata Images

 

Partner Danice Maksimović zove se Todor Lolić i po zanimanju je lekar.

Glumica je svojevremeno otkrila tajnu njihovog trajanja.

- Verujem da vam je teško da to shvatite kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje.

Pročitajte Kada hoćete da oduševite, pripremite pačetinu u sosu od višanja po receptu Danice Maksimović

- Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih.

Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete da date, a pre svega ljubav, razumevanje i spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas.

Partner Danice Maksimović njena je najveća podrška

- Sve to ja sam pronašla u mom Todeu i zato toliko dugo trajemo - rekla je jednom prilikom Danica, kojoj potpis na papiru ništa ne znači.

- Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali da li je papir ikada nešto odredio?

Ata Images

 

- Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi.

A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je bila samo naša odluka i ništa drugo - izjavila je glumica za story.rs.

Komentari. (0)

Loading