Duško Tošić ponovo u Beogradu, ali vreme ne provodi kraj supruge

Autor:

28.02.2022 10:30

Foto:

Foto:

Duško Tošić iznenadio javnost - ponovo u Beogradu



Fudbalski menadžer Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša u poslednjih nekoliko meseci glavna su tema domaćih medija, a sve zbog komplikacija u njihovom odnosu koje su se u jednom trenutku činile nepremostivim.

No, kako je vreme odmicalo, prašina se slegla, činilo se da će se na kraju sve završiti mirnim putem, ipak supružnici su svojim potezima nastavili da podgrevaju spekulacije o razvodu.

Pročitajte Prve zajedničke fotografije Duška i Jelene: Bili su ludo zaljubljeni i srećni

Instagram

 

Poslednji u nizu poteza koji su iznenadili domaću javnost, te otvorili brojna pitanja jeste Duškova iznenadna poseta Beogradu. Naime, poznato je da fudbalski menadžer vreme uglavnom provodi na tribinama stadiona širom sveta s obzirom na posao kojim se bavi, no najveća fudbalska utakmica u srpskom fudbalu između Partizana i Crvene Zvezde privukla je i Duškovu pažnju, te se i bivši fudbaler našao u loži našeg najvećeg stadiona.

Duško Tošić iznenadio javnost 

Tošić je putem svog Instagrama podelio snimak sa pomenutog stadiona, no ono što je zanimalo čitavu javnost jeste da li je odvojio vreme i za svoju suprugu Jelenu Karleušu. No, na ovo pitanje nismo dobili odgovor, s obzirom da ni Duško ni Jelena nisu objavljivali zajedničke fotke i snimke na društvenim mrežama.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Backi Sokolac

02.03.2022 07:37

Steta. Kao da su izazvali lavinu. Posle njih Ceca i Bogdan pa Anastazija i njen djuvegija. Dokle ljudi mislite da nas patite i izazivate nam nesanicu