Misterija

Odluka koja govori sama za sebe: Duško Tošić povukao se iz javnosti?

Autor:

22.02.2022 21:00

Foto:

Foto:

Duško Tošić odlučio da se povuče iz javnosti



Mnogo priča poslednjih nedelja mogli smo da pročitamo u domaćim medijima o odnosu muzičke zvezde Jelene Karleuše i njenog supruga, fudbalskog menadžera Duška Tošića. Kada se najglasnije govorilo o njihovom rastanku, Duško se pojavio u porodičnom domu, što je Jelena dokumentovala video snimkom, koji je i objavila na svom Instagram profilu. No, isti je ubrzo obrisala, a zbog čega je to učinila jedno je od pitanja na koje za sada nemamo odgovor.

Pročitajte Vreme mi je za treće dete: Duško Tošić zaslužio Karleušin oproštaj, pevačica najavila prinovu?

Boško Karanović

 

Duško Tošić odlučio da se povuče iz javnosti?

Kao jedan od najlogičnijih razloga, nameća se odluka Duška Tošića da se na određeni vremenski period povuče iz javnosti, te da sačeka da se prašina oko njegovog i Jeleninog odnosa slegne, kako bi u miru, sa svojom suprugom mogao da izgladi nesuglasice koje su dovele do sukoba.

No, s obzirom da je ovo samo pretpostavka, na pravi razlog moraćemo ipak da sačekamo, a kako govorimo o jednom od parova koji i te kako znaju da odgovore na novinske napise nema sumnje da ćemo vrlo brzo saznati o čemu je zapravo reč.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ceki

23.02.2022 12:43

Kako da se slegne kad diva svaki dan pumpa Duska po novinama.. Vreme je da on beži od nje što dalje a ne za treće dete. I ovo dvoje dece što ima izvešće on na put kako zna bez njenih ludorija.