Ovo postaje ozbiljno: Na Jeleni Karleuši samo Kanjeove patike

Autor:

10.03.2022 15:39

Foto:

Foto:

Od kako su se međusobno zapratili na Instagramo svet ne prestaje da bruji o Jeleni Karleuši i Kanjeu Vestu, a sad je sve postalo mnogo ozbiljnije



Pevačicu Jelenu Karleušu zapratio je na Instagramu slavni reper i bivši suprug Kim Kardašijan, Kanje Vest.

Da li se iza ovog poteza kriju određene simpatije, s obzirom da su Karleuša i Kim već davno upoređivali, a Kardašijanka je čak i odala priznanje i našoj pevačici ili je reč o muzičkoj saradnji, za sada nije poznato.

Pročitajte i Kim Kardašijan - Zvaničan razvod sa Kanjem

Međutim, nije se sve završilo na društvenim mrežama.

Naime, Jelena je sada objavila fotografije na kojima pozira u patikama iz reperove kolekcije, a da bi stvar bila maksimalna provokacija bila je potpuno naga.

Pročitajte i Ovo niko nije očekivao - Jelena Karleuša oktrila kome namenjuje provokativne fotografije

Ove šokantne fotografije zagrejale su javnost do ključanja i jedva čekamo da saznamo da li je pevačica rešila da nagradi sebe ili je, pak, reper u znak pažnje Jeleni poslao patike.

U svakom slučaju, verujemo da se Jeleninom suprugu, Dušku Tošiću ovakva komunikacija ne bi dopala, te nas to navodi na zaključak da se bračni drugovi na različitim putevima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Minerva

11.03.2022 12:40

Činjenično je da je JK najobičniji plagijator poznatih, osoba koja nema svoj lični imidž već svo vreme od kako je stupila na scenu kopira Kardašijanke, i tako skreće pažnju, mislivši da će u Srbiji da nekog fascinira i da su svi ljudi glu*i , pa ne vide da je samo bleda kopija Kardašijanki. Sada je to i dokazala obuvši patike njenog supruga, sve sa spremnom pi**om na izvolte da joj gurne crnački k**ac, pa da i to onako ovekoveči u javnosti. Koga mi imamo na sceni, pa to je stvarno bruka, sve same nabeđene uličarke i plagijatorke. Užas.

lucija

18.01.2023 22:19

Koji je to sloj?