Duško Tošić

Ume li on da pogreši? Duško Tošić zadao domaći zadatak muškarcima (foto)

Autor:

20.10.2023 11:58

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Izgled Duška Tošića je besprekoran, čovek nikada ne greši



Ne voli Duško Tošić da se njegovo ime često spominje u medijima ukoliko nije reč o profesionalnim uspesima, no to ovih dana nije slučaj.

O životu nekadašnjeg fudbalera danima se spekuliše u javnosti, od toga da li ima novu devojku ili se pomirio sa suprugom Jelenom do navodnih obračuna koje je imao sa pojedinim kolegama.

Ipak, jedno je sigurno, izgled Duška Tošića s godinama je sve bolji.

Privatna Arhiva

 

Danas uspešni fudbalski menadžer živi na relaciji Beograd-Istanbul. Za Tursku je posebno vezan s obzirom na to da je veliki deo karijere proveo upravo u toj državi.

Retko kad suprug pop dive objavi nešto na društvenim mrežama, a kada se to i desi, napravi opštu pometnju, jer uglavnom to bude neka fotografija na kojoj Duško zablista.

Izgled Duška Tošića je besprekoran i neprikosnoven

Ovog puta podelio je sliku kako skockan sedi ispred za sada nepoznate adrese, a tom prilikom oduševio je i modnom kombinacijom.

Boško Karanović

 

Ukoliko pratite Tošića, onda znate da fudbalski menadžer ima ukusa za oblačenje i sklapanje odevnih komada, čemu je posvedočila nova fotografija.

Pročitajte Danas jedan on najpoželjnijih naših fudbalera, o njegovom odnosu sa suprugom neprestano se piše, baš se promenio

Izgled Duška Tošića s godinama je sve bolji, a tek o stilu ne treba polemisati.

Savršeno tamnozeleno odelo, naočare nalik „lenonkama“ i mat crne cipele od prevrnute kože bili su dobitna kombinacija kojom je još jednom zadao modni zadatak pripadnicima jačeg pola.

Instagram

Na društvenim mrežama ne prestaj u komentari zbog koga Tošić ovako blista. Složićete se, Duško sa godinama izgleda sve muževnije i bolje.

Zar ne? 

Komentari. (0)

Loading