Duško Tošić

Mudar: O Dušku Tošiću na društvenim mrežama i portalima jednu stvar nikada nećete pronaći (foto)

Autor:

16.03.2023 14:05

Foto:

Foto:

Da je modni stil Duška Tošića besprekoran to svi znaju, da je uspešan u svom poslu, takođe, ali jednu stvar o suprugu Jelene Karleuše nikada nećete pronaći na internetu



Da je proslavljeni srpski reprezentativac Duško Tošić uspešan u poslu kojim se bavi, govore rezultati. Tokom dosadašnje sportske karijere obišao je svet i po svemu sudeći, osim za utakmice, interesovao se i za modu.

Put ga je vodio od Srbije, preko Francuske i Turske, do Kine, igrao je za mnoge klubove i korak po korak odavno se ustalio na vrhu liste najplaćenijih fudbalera.

Pročitajte U potpunoj ilegali - Zašto se Duško Tošić povukao iz javnosti

Boško Karanović

 

Međutim, pored fudbala velika Duškova stras jeste i moda. Uvek besprekorno obučen, stilizovan i sa manirima pravog gospodina veoma često je u samom vrhu modnih top lista.

Instagram

 

Besprekorni modni stil Duška Tošića 

Zato je među fotografijama na društvenim mrežama i portalima teško pronaći jednu koja bi ilustrovala neki Duškov modni kiks. Skupi komadi odeće koje ima u garderoberu nisu karta na koju igra. Tajna Duškovog savršenog stajlinga je u tome što se vodi devizom „manje je više“. Njegove odevne kombinacije su svedene, skladnih boja i bez ijednog suvišnog detalja.

Pročitajte Anatomija jedne ljubavi - Kako su se zavoleli Jelena Karleuša i Duško Tošić

ATA Images

 

Osim toga, primetno je i da poštuje događaje na kojima se pojavljuje, pa tako za svečane prilike bira elegantna odela i cipele. 

Boško Karanović

 

Budući da je njegova supruga Jelena Karleuša modni guru naše javne scene, reklo bi se da je poznati par tokom višegodišnjeg zajedničkog života u modi pronašao podjednako interesantan hobi.

Pogledajte i sami...

Instagram

 

Rajko Ristić

 

Instagram

 

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading