JK i Duško Tošić

Anatomija jedne ljubavi: Kako su se voleli Jelena Karleuša i Duško Tošić

Autor:

05.07.2022 17:45

Foto:

Foto:

Pevačica i bivši fudbaler romansu su počeli SMS porukama, a održavali su je neprekidnim emotivnim izlivima



Sve dok nisu počeli da se zabavljaju, Duško Tošić bio je veliki obožavalac Jelene Karleuše i nije se smirio dok joj nije zakazao sastanak. Mesecima joj je slao poruke, ali je bio itekako svestan da to nije nimalo lak zadatak, jer je obožavaoci neprekidno opsedaju.

- Bio je najuporniji i najromantičniji udvarač u mom životu. Mnogi su pokušavali da stupe u kontakt sa mnom putem SMS poruka, a jedino je on uspeo. Oborio me je s nogu kad je napisao da nikad neće odustati i da ću kad-tad biti njegova- otkrila je tada Jelena u intervjuu za Gloriju. 

Miša Obradović

 

Miša Obradović

 

Posle nekoliko meseci dopisivanja Jelena je pristala da se vidi s njim i pozvala ga da dođe na snimanje u studio Dejana Milićevića. Čim ga je ugledala, nije zažalila što je popustila pred njegovim oružjem, oborio je s nogu, jer je prvo poljubio u ruku. 

-Duško ima divne manire i pravi je kavaljer. Odmah sam mu u očima videla koliko je zaljubljen u mene, i to me je oduševilo. Mislim da bi retko koja žena odolela komplimentima i izlivima nežnosti koje je on u stanju da pruži. Toliko je pažljiv prema meni da se zaista osećam kao princeza. Naša veza podseća na bajku. Mi smo sušte suprotnosti koje se savršeno nadopunjuju: ja živa vatra, on blag i spokojan. Često sam nervozna i histerična, a on me smiruje. Pored njega sam postala druga žena. Shvatila sam da je ljubav između pevačice i fudbalera dobitna kombinacija. Prija mi što je pored mene vrhunski sportista i uspešan muškarac koji može da podnese moju popularnost. Većina muškaraca s kojima sam se zabavljala nije imala razumevanja za moj život- pričala je pevačica.

 

Instagram

 

 

Ćudljivoj, temperamentnoj i hirovitoj estradnoj zvezdi kakva je Jelena Karleuša teško je udovoljiti, ali Duško je kod nje zaradio odlučujuće poene kad ju je prvi put oslovio s "princezo". Svaki put kad bi se videli, našao bi način da je iznenadi, obasipao je ljubavlju i pažnjom. A ne samo što je izvodio u restorane i pripremao joj romantične večere, nego je često i hranio. 

- Nikad ranije nisam to doživela. Prvi put je to uradio kad sam povredila ruku, pokušavajući da se pokažem kao domaćica. Spremila sam ručak, ali sam na kraju završila u zavojima. Tad sam bila ispečena kuvarica, ali već sledeći put sve je bilo kako treba. On je bolji kuvar od mene. Ima običaj da mi pripremi večeru sa sedam fantastičnih jela, postavi sto i ceo stan ukrasi miriπljavim svećama. Pravi je kavaljer i odličan domaćin. Nije tip boema, više voli da provedemo veče kod kuće, nego da luduje do zore. Stalno mi priređuje romantična iznenađenja i zasipa me cvećem. Recimo, ostavi buket ruža na krevetu i kaže mi da odem u spavaću sobu da odnesem nešto.

Instagram

 

 

 

Oboje su verovali da su jedno u drugome pronašli idealnog partnera. 

- Jelena mi je bila potajna želja, a sad je postala moja ljubav i najveća podrška. Ponosan sam na nju i ljubomorno je čuvam- priznao je tada Duško. 

Par se venčao 28. juna 2008. godine, kad je Jelena bila u sedmom mesecu trudnoće sa ćerkom Atinom, a razveo danas, posle 14 godina braka. 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading