Nekad i sad

Danas jedan on najpoželjnijih naših fudbalera, o njegovom odnosu sa suprugom neprestano se piše, baš se promenio

Autor:

28.09.2023 14:00

Foto:

Foto:

Fotografija iz mladosti nekadašnje fudbalske zvezde pokrenula je lavinu komentara na mrežama



Javne ličnosti neretko ne žele da njihove privatne fotografije iz mlađih dana isplivaju u medijima, no ipak to se uvek dogodi, pre ili kasnije. 

Tako je bio slučaj i sa nekadašnjom fudbalskom zvezdom, a danas uspešnim sportski menadžerom kada je njegova fotografija iz mladosti ugledala svetlost dana. Do nedavno je živeo daleko od granica naše zemlje, a čim je okačio kopačke o klin vratio se u porodični dom gde su ga sa nestrpljenjem iščekivale ćerke.

Instagram @duskotosic

 

 

Verovatno ste već i sami pretpostavili da je u pitanju Duško Tošić, iako se po fotografiji to ne bi moglo reći. Još uvek zakoniti suprug pop zvezde, Jelene Karleuše čini se kao da je promenio lični opis, jedino su ostale iste upečatljive svetle oči. 

Na njoj je vidno mršaviji, pa deluje kao da dres visi na njemu, ali ono što je ostalo je prepoznatljivi pogled i svetlo plave oči na koje je pala i neosvojiva pevačica. Poznato je da je Tošić isključivo svojim talentom postigao sve uspehe koje danas sa ponosom ističe s obzirom na to da je potekao iz skromne porodice.

To se na pomenutoj slici i primećuje, njegova skromnost i posvećenost sportu koji obožava.

Ata Images

 

Fotografija iz mladosti Duška Tošića šokirala je i Jelenu

Verujemo da je fotografija iz mladosti fudalskog menadžera iznenadila i Jelenu, te da ga ovde ni supruga ne bi prepoznala jer je potpuno promenio lični opis i od mladog fudbalera ostala je samo bleda senka danas.

Danas je Tošić jedan od najpoželjnijih pripadnika muške populacije, a sa godinama sve više dobija na muževnosti. O njegovom i Karleušinom odnosu i dalje se neprestano spekuliše, dok pravu istinu samo njih dvoje znaju.

Privatna Arhiva

 

Pročitajte Ponovo na okupu - Jelena i Duško zajedno proslavili rođendan ćerkama (foto)

Nedavno su zajedno proslavili rođendane naslednicama, Atini i Niki gde su okupili čitavu porodicu. Pop diva pozirala je sa suprugom i ćerkama nasmejana, a sve je iznenadila i slika sa svekrvom koja je osvanula na društvenim mrežama.

Ko zna, možda je ljubav dobila još jednu šansu, samo ne žele da o sreći govore.

Komentari. (0)

Loading