Nekad i sad

Preživela vršnjačko nasilje, odrastala u nemaštini, godinama se borila za potomstvo: Ko je pevačica sa slike?

Autor:

16.10.2023 14:08

Foto:

Foto:

Nekad i sad rubrika privlači veliku pažnju javnosti



Danas važi za veoma uspešnu i porodičnu ženu koja ima sve što poželi. Ipak, malo ko zna da je pevačica iz rubrike nekad i sad prošla trnovit put ne bi li došla na mesto na kome je sada.

Instagram

 

Rođena je 23. aprila 1981. godine u istočnom delu Republike Srpske, u mestu Zvornik. Njen otac Milorad radio je kao vozač, dok je majka Ibrima radila u FK „Drina”. Ima i rođenog brata Nedžada

Nekad i sad rubrika osvojila je vaša srca

Talenat za muziku pokazivala je još od ranog detinjstva, a u Osnovnoj školi „Mitar Trifunović Učo” bila je deo dečjeg hora. Njeno detinjstvo nije bilo nimalo lako.

Naime, pevačica iz rubrike nekad i sad bila je svedok porodičnog nasilja, a nakon razvoda roditelja bila je primorana da se s majkom i bratom preseli u selo Lipolist nadomak Šapca.

Pročitajte Njegove balade Đoković obožava, harmonika mu je verni prijatelj, a ćerke najveća ljubav

Nakon završene osnovne upisala je zanatsku školu i postala ženski frizer. Majci je redovno izvlačila pramenove, dok je prijateljice znala da farba uz kafu.

Instagram

 

Muzičku karijeru započela je kao članica benda „Strogo poverljivo”, a sa tada popularnim sastavom nastupala je sve do 2000. godine.

Prvi album snimila je 2002. godine, a pesme su na prvo slušanje oduševile publiku.

Pročitajte Dečak sa slike nedavno se oženio i promenio lični opis, prepoznajte li ga?

Sudbonosno „da” je 2012. godine izgovorila Veljku Piljikiću, a gala slavlje na kome je bilo više od 150 zvanica održano je u luksuznom restoranu „Franš” u Beogradu. 

Nakon dugogodišnje borbe za potomstvo 2016. godine se prvi put ostvarila u ulozi majke kada je na svet donela neodoljivog dečaka Jakova, a godinu dana kasnije dobila je i sina Jovana.

Sada već sigurno znate da je devojčica čije su se fotografije iz detinjstva našle u našoj nekad i sad rubrici niko drugi do Seka Aleksić

Ata Images

 

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

16.10.2023 20:27

Како се девојчица звала док је трпела насиље.