Aleksandra Prijović

Samo joj to fali, Aleksandra Prijović progovorila o trudnoći: Volela bih da dobijem ćerku

Autor:

14.02.2024 10:01

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Izjava Aleksandre Prijović privukla dosta pažnje



Regionalna zvezda Aleksandra Prijović poslednjih nekoliko godina osvojila je muzičku scenu i ostvarila neverovatne rezultate u karijeri.

Mlada pevačica puni arene širom Srbije, a prilikom gostovanja u emisiji "Jutro na Blic televiziji" govorila je o uspehu zbog kojeg je toliko emotivna na koncertima, ali i o željama za budućnostI. Izjava Aleksandre Prijović privukla je dosta pažnje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Da stavim tačku na to plakanje. Plačem jer mi je lepo i uvek ću plakati kada osetim da mi se plače. Zašto? 

Mislim, sto puta sam pokušala da sakrijem, pa se trudim možda da ne bude kao eto plačem na svakom koncertu... Više je muka ljudima od mog plakanja. 

Pročitajte Niko nije očekivao, reči Aleksandre Prijović kidaju dušu - Mislila sam ljubav sve može

- Ali, lepe su to stvari.

Lepo je kada vidim Filipa koji je tamo u fokusu, ili ga ne vidim, ali ga čujem u slušalici, i kad on meni kaže: "Zamisli iz onog našeg podruma šta smo sve napravili. Pogledaj nas gde smo večeras."

Blic TV printscreen

 

Izjava Aleksandre Prijović o trudnoći obradovala je fanove

 - Uvek kada te ljudi nekako ne sputavaju, ali ti kažu "ti to ne možeš, nećeš moći", tada najviše možeš - istakla je pevačica, te dodala šta priželjkuje da ostvari na privatnom planu budući da je u karijeri, čini se, ostvarila nemoguće.

- I volela bih, ako ne sledeće godine pošto dosta radimo, ali volela bih da dobijem ćerku - zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Komentari. (0)

Loading