Filip Živojinović

Jednostavno, ljubav: Filip Živojinović jednim gestom pokazao koliko voli suprugu (foto)

Autor:

31.10.2023 11:02

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Gest Filipa Živojinovića samo pokazuje koliko obožava suprugu



Aleksandra Prijović obeležila je ovu jesen a i celu 2023. godinu neverovatnim uspehom kojim se gotovo nijedna regionalna muzička zvezda ne može pohvaliti.

Objavila je najslušaniji album, napunila tri beogradske arene, tri sarajevske i rasprodala pet zagrebačkih. Najveću podršku u svemu ima od supruga, a najnoviji gest Filipa Živojinovića oduševio je sve, a posebno mladu pevačicu.

LiveProduction

 

Uvek Aleksandra iskoristi priliku da zahvali mužu na svemu što čini za nju godinama. Iako malo ko zna, tvorac njenih najvećih hitova upravo je Filip.

Pevačica svoj uspeh smatra zajedničkim i, kako je više puta isticala, da nije imala suprugovu podršku, verovatno ništa od ovoga ne bi ostvarila sa samo 28 godina.

Gest Filipa Živojinovića otkriva pravog muškarca koji obožava svoju ženu

Mada je delovalo da Živojinović nije mnogo zainteresovan za Aleksandrine koncerte jer se nije slikao za medije, istina je potpuno drugačija. On bodri suprugu iz prvih redova i prati da sve prođe u savršenom redu.

Boško Karanović

 

Međutim, gest Filipa Živojinovića nakon druge sarajevske Zetre oduševio je svakoga, a muzičkoj zvezdi naterao suze radosnice na oči. 

Pročitajte Aleksandra Prijović u pubertetu ni nalik ovoj ženi danas, promenila je lični opis (foto)

Naime, on je na društvenoj mreži Tviter promenio svoje ime u „Filip Živojinović, muž Aleksandre Prijović”.

 

 

A i ko će, ako ne on da bude ponosan i srećan zbog uspeha svoje supruge, koja je postigla nešto o čemu godinama sanjaju i velike zvezde.

 

Komentari. (0)

Loading