Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović u pubertetu ni nalik ovoj ženi danas, promenila je lični opis (foto)

Autor:

26.10.2023 08:51

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Fotografija Aleksandre Prijović iz mladosti isplivala na društvenim mrežama



Aleksandra Prijović jedna je od retkih pevačica mlađe generacije koja je već na samom početku karijere privukla veliku pažnju javnosti.

Poslednjih mesec dana o mladoj muzičkoj zvezdi ne prestaje da se piše, s obzirom na to da se za turneju „Od istoka do zapada” u svakom gradu u regionu traži karta više. 

I dok se priprema za koncerte u Sarajevu, pevačica je otvorila porodične albume, a stara fotografija Aleksandre Prijović iz mladosti završila je i na Instagramu.

Ata Images

 

Budući da je Aleksandra uradila brojne promene na sebi, i to naravno ne krije, estetski zahvati na neki način jesu promenili njen lični opis, ali isključivo nabolje.

Međutim, podelivši sliku iz puberteta ona je jasno stavila do znanja da nema čega da se stidi, naprotiv, da se njoj veoma sviđa i kako je izgledala kao devojčurak.

Fotografija Aleksandre Prijović posebno je draga pevačicinoj mami

 

Stara fotografija Aleksandre Prijović je baš onakva kakvu imaju sve devojke njenih godina. Pevačica je pozirala u kratkoj šarenoj haljini, tankih obrva ali sa prepoznatljivim osmehom koji joj lice krasi i dan-danas.

Instagram/Aleksandra Prijovic

 

Iza tog osmeha sigurno se krila želja da postane baš ono što je danas, najtraženija i najvoljenija pevačica u regionu. 

Pročitajte Koliko god arena da rasproda, ovo je njena najveća sreća - Aleksandra Prijović fotografijom raznežila javnost (foto)

Komentari koje je Prija dobila na račun mladalačkog izgleda i starih slika isključivo su pozitivni. Iako se podvrgla estetskim korekcijama, pevačica je to uradila sa merom te je i dalje ova preslatka devojka sa slike koja ostvaruje sve svoje snove.

 

Komentari. (1)

Loading
Ceki

26.10.2023 22:18

Sva se izbotoksirala, i opet nista posebno kod nje