Aleksandra Prijović

Hrvatski mediji bruje o Aleksandri Prijović, ovo nikome nikada nije pošlo za rukom

Autor:

10.10.2023 17:34

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Peti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu danas je zakazanAleksandra Prijović već sada obeležila je jesen koja je pred nama.

O njoj se danima priča i piše, a čini se da će seu udućnosti o Aleksandri još više govoriti u superlativu.

Danas je zakazan i peti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu, a mlada muzička zvezda nije krila koliko je srećna zbog ovakvog uspeha.

Promo

 

Naime, ona je objavila novi datum kada sprema komšijama u Hrvatskoj spektakl, a u opisu fotografije kratko je napisala:

– Zagreb, 5. arena. Hvala za ljubav.

Peti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu – karte su već planule

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da niko od pevača iz naše države nije uspeo da napuni pet puta zaredom zagrebačku arenu, što Prijovićevu već sada čini rekorderkom.

Mada je napravila pravi presedan u Hrvatskoj, tamošnje kolege, čini se, kao da ćute na ovaj nezapamćeni uspeh, pa joj je tako jedino Jelena Rozga čestitala, koja je i sama četiri puta punila ovu halu.

Pročitajte Modni okršaj Sidni Svini i Aleksandre Prijović, kojoj bolje stoji ova elegantna kombinacija

Inače, poznati muzičar Tonči Huljić istakao je u intervjuu za tamošnje medije kako je pored Prijovićke, koncerte rasprodao još i Dino Merlin.

LiveProduction

 

Ukoliko i peti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu bude rasprodat, pevačica će nastupati pred nešto više od 90.000 ljudi.

Podsetimo, ona je održala tri koncerta zaredom u srpskoj prestonici, zakazala je dva termina u sarajevskoj Zetri, tri u niškom Čairu i jedan u tuzlanskoj hali.

Komentari. (0)

Loading