Fahrudin Buljubašić

Kakav je dasa očuh Aleksandre Prijović: Mama Borka blistala u zagrljaju voljenog čoveka (foto)

Autor:

29.09.2023 20:00

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Očuh Aleksandre Prijović juče je njenoj mami bio najveća podrška



Beograd je sinoć bio epicentar dobre zabave i muzike kada je Aleksandra Prijović održala prvi od tri koncerta u nizu. 

Njeni najmiliji među prvima su stigli u Štark Arenu, a sve oči bile su uprte u Borku Mihajlović, pevačicinu majku koja je zasenila stajlingom. Ponosna mama nije mogla da zadrži suze radosnice zbog ćerkinog uspeha, a najveća podrška bio joj je očuh Aleksandre Prijović.

Ata Images

 

 

 

Borkin dugogodišnji partner je Fahrudin Buljubašić bio je utoniran sa Prijovićkinom mamom, a svako ko ih je video složio se da su savršen par. Očuh Aleksandre Prijović živi s Borkom u Belom Manastiru u Hrvatskoj, odakle je mlada muzička zvezda. 

Takođe se bavi pevanjem, izdao je nekoliko pesama za "Grand" produkciju, ali se nije bavio svojim medijskim pojavljivanjem. Oni koji ga poznaju kažu da je izuzetno tražen za razna veselja i da pravi odličnu atmosferu. Podsetimo, i Mihajlovićeva je pevačica koja je karijeru ostavila po strani zbog ćerkinog uspeha.

Ata Images

 

 

Očuh Aleksandre Prijović ozbiljan je dasa

Fahrudin je pobrao brojne komplimente na račun izgleda i stajlinga, a verujemo da će i večeras i sutra biti Aleksandrina velika podrška. 

Prijovićeva s njim ima odličan odnos, kao i sa ženom njenog oca, koji su takođe bili sinoć u Areni. Njoj je i Fahrudin velika podrška. I on je bio izuzetno ponosan kada je pevačica izašla na scenu pred skoro 20.000 ljudi i sve vreme ju je bodrio.

Pročitajte Aleksandra Prijović u suzama nakon spektakla - Posle onoga što mi je Filip priredio pred koncert morala sam da se saberem

Podsetimo, koncertom u Beogradu najpopularnija pevačica mlađe generacije otpočela je regionalnu turneju pod nazivom "Od istoka do zapada". Na konferenciji za novinare nakon sinoćnjeg spektakla otkrila je da joj je najemotivniji trenutak bio kada je ugledala baku, deku i sina kako đuskaju uz njene hitove. 

Ata Images

 

 

A suprug Filip poslao joj je veliki buket cveća sa posebnom porukom koja je Aleksandru potpuno razgalila i naterala joj suze radosnice na oči.

Komentari. (0)

Loading