Kejt Midlton

Vatrenije ne može: Kejt Midlton izašla iz zone komfora, mnoge princeze ovaj sako ne bi ponele (foto)

Autor:

28.09.2023 14:50

Foto: Photo by Kin Cheung - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Kin Cheung - WPA Pool/Getty Images

Sako Kejt Midlton možda već i imate u garderoberu



Svako pojavljivanje u javnosti princeze od Velsa ne može proći nezapaženo. Gde god da se pojavi krasi je nestvarna lepota i široki osmeh po kojem je prepoznatljiva, ali i savršen stajling.

Buduća kraljica gotovo nikad nije pogrešila u modnom odabiru, pa je tako bilo i ovog puta kada se pridružila času senzornog razvoja sa grupom dece sa nizom potrebama. Naime, sako Kejt Midlton ne prestaje da se komentariše.

Kako je tokom septembra za svako javno pojavljivanje birala odela, sada je nastavila u istom stilu. Nosila je crne "cigaret" pantalone uz jednostavnu bež majicu, dok je preko ponela jarko crveni sako od tvida, koji je pre nekoliko godina vraćen na velika vrata. Sudeći prema stilu uvek dobro stilizovane princeze, viđaćemo ga i ove jeseni.

Ono što je celokupnom autfitu dalo posebnu notu jeste podignuta i skupljena kosa u punđu sa puštenim "zavesa šiškama" koje su sada deo njene frizure , što Kejt retko kada nosi. 

Sako Kejt Midlton možda imate i vi u garderoberu

Iako naizgled jednostavan, najnoviji stajling princeze od Velsa veoma je upečatljiv, najviše zbog ekscentričnog sakoa jakih boja i dezena.

Komad garderobe od tvida poslednjih nekoliko godina ponovo je u vrhu modnih trendova, a i cena ume da im bude veoma povoljna. 

Može se pronaći za svega nekoliko hiljada dinara, a odličan je za uklapanje uz bilo šta, zato vredi svaku paru. Kejt je ovim pojavljivanjem još jednom pokazala zašto je njen stil jedan od omiljenih i onih koji se stalno kopiraju. 

Pročitajte Kakvo osveženje - Nova frizura Kejt Midlton briše godine sa lica, da li vam se dopada

Ovime je još jednom pokazala da u modnim odabirima ne greši, a kako jesen ide tako su i njene aktivnosti sve učestalije, te ćemo imati prilike često da komentarišemo njene stajlinge i iznova u njima da pronalazimo inspiraciju.

Komentari. (0)

Loading