Kejt Midlton

Zabrinula: Kejt Midlton sa zavojem na ruci, umesto potpetica patike kakve niste videli (foto)

Autor:

13.10.2023 16:34

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Patike Kejt Midlton ne prestaju da se komentarišu



Već smo navikli da Kejt Midlton diktira svetske modne trendove, te se svako njeno pojavljivanje u javnosti prokomentariše iz ugla modnih kritičara.

Ovog puta patike Kejt Midlton bile su najviše komentarisana tema dana jer, priznaćete, nemamo prilike da vidimo buduću kraljicu Velike Britanije u opuštenom izdanju.

Guliver Getty Images

 

Ona je ovih dana vredno radila sa suprugom, princem Vilijamom, na obeležavanju svetskog dana mentalnog zdravlja. 

Naravno, široki osmeh nije skidala sa lica, a čini se da su u princezinom garderoberu ove jeseni najzastupljeniji sakoi, pošto svakim novim komadom koji ponese iznova oduševi. 

Patike Kejt Midlton su trendi a preudobne

Na prvi pogled rekli biste neka obična devojka iz kraja, lepo stilizovana, međutim to je buduća kraljica koja uživa u jednostavnosti i udobnosti.

Guliver Getty Images

 

Dokaz za to je njen sveden i naizgled običan stajling koji obožava svaka dama. Ovog puta Kejt se odlučila za belu usku majicu, jednostavan, tamniji džins, sako u kraljevskoj plavoj boji, a obuća je posebna priča.

Pročitajte Vatrenije ne može - Kejt Midlton izašla iz zone komfora, mnoge princeze ovaj sako ne bi ponele (foto)

Naime, patike Kejt Midlton mnoge su oduševile jer su elegantne, a opet jednostavne i lagane za nošenje. Nose potpis popularnog brenda „Veja“, a cena im je veoma pristupačna, te svaka dama može da ih priušti.

Celokupan imidž zaokružila je već prepoznatljivim talasima koji postaju njen zaštitni znak i širokim osmehom kojim je plenila.

Guliver Getty Images

 

Ono što su princezini najvatreniji fanovi uočili na fotografijama jeste da su joj dva prsta u zavoju, te je očigledno da je doživela neku nezgodu prethodnih dana.

Ipak, da nije ništa strašno govori u prilog činjenica da ruku neometano koristi, a povreda će, verujemo, uskoro biti sanirana.

Komentari. (0)

Loading