Kejt Midlton

Obucite se kao princeza: Najnoviji stajling Kejt Midlton može iskopirati svaka dama (foto)

Autor:

02.11.2023 13:01

Foto: Photo by: WPA Pool / Pool / Getty Images Entertainment via Guliver

Foto: Photo by: WPA Pool / Pool / Getty Images Entertainment via Guliver

Stil Kejt Midlton žene obožavaju, a nije ni čudo kada princeza ne greši u modnim izborima



Jesen je došla pre nešto više od mesec dana, a sa njom i modni trendovi u kojima dominiraju neutralne boje i dezeni, što Kejt Midlton veoma dobro zna.

Svakim novim pojavljivanjem u javnosti princeza od Velsa iznova oduševi stajlingom koji je potpuno ležeran a opet efektan, zato stil Kejt Midlton može iskopirati svaka dama.

Photo by: WPA Pool / Pool / Getty Images Entertainment via Guliver

 

Buduća kraljica vredno radi poslednjih dana pa je tako nedavno posetila Centar za podršku tatama.

Supruga princa Vilijama provela je dobar deo dana u prirodi i na travnjaku, u igri i šalama s mališanima, a za ovu priliku je odabrala stil koji odstupa od njenog uobičajenog načina odevanja.

Stil Kejt Midlton može iskopirati svaka dama

Ipak ovakvim modnim izborima, čini se da je verna ove jeseni te da je rešila da visoke potpetice i uske haljine sačekaju neke toplije dane. 

Photo by: WPA Pool / Pool / Getty Images Entertainment via Guliver

 

Kejt je sada predstavila vrlo ležeran autfit za svaki dan, sličan onome koji nose devojke širom sveta u jesenjoj sezoni. Njen izbor bile su farmerke ravnog kroja, komad od tamnog džinsa, koje je kombinovala s Erdem belim džemperom s horizontalnim prugama.

Pročitajte Kejt na sedmom nebu - Beba je stigla, sreća je duplo veća (foto)

Ono što posebno izdvaja ovu odevnu kombinaciju je lagana parka jakna u smeđoj boji. Princezin jednostavan komad s velikim džepovima je veoma praktičan i slične jakne su izuzetno popularne svake jeseni širom sveta jer su zgodne za svakodnevne prilike, a Kejt je svoju kombinovala sa čelsi čizmama.

Photo by: WPA Pool / Pool / Getty Images Entertainment via Guliver

 

Stil Kejt Midlton je toliko jednostavan poslednjih meseci da ga svaka devojka može iskopirati jer u garderoberu ima iste ili makar slične komade garderobe.

Komentari. (0)

Loading