Princ Luis

Ne sme da prekrši pravilo: Evo zašto princ Luis mora stalno da nosi kratke pantalone

Autor:

15.05.2023 18:50

Foto: Photo by Daniel Leal - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Daniel Leal - WPA Pool/Getty Images

Kratke pantalone princ Luis ne skida, evo i zbog čega, pravila su jasna



Princ Luis (5) zbog svoga slatkoga ponašanja na raznim kraljevskim događajima, od kojih je poslednji bio humanitarni event “Big Help Out“ prošlog ponedeljka, mnogima je najdraži član britanske kraljevske porodice.

Međutim mnogi obožavatelji ne mogu da ne primiete jedan modni detalj – maleni princ na svakom događaju nosi kratke pantalone.

Photo by Daniel Leal - WPA PoolGetty Images

 

Nije to ništa novo, jer i njegov stariji brat princ Džoržd (9), kao i otac Vilijam i stric Hari su se kao mali u javnosti pojavljivali u kratkim pantalonama.

Pročitajte Ostaće za ceo život - Neobičan nadimak princeze Šarlot glavna tema u medijima (foto)

To nije slučajnost, već važno kraljevsko pravilo piše hrvatski portal HELLO!. To je, naime, deo tradicije, koja datira još iz 16. veka, a koja nalaže da dečaci iz viših klasa nose isključivo kratke pantalone.

Profimedia

 

- Roditelji iz više klase i više srednje klase veruju da bi trebalo da dečaci izgledaju kao dečaci i zato nastoje da njihovi potomci izgledaju što ljupkije i nevinije što je duže moguće - rekao je Vilijam Hanson stručnjak za bonton, koji je naglasio da danas dečaci prelaze iz kratkih u duge pantalone obično oko sedme godine.

- To je još jedan od mnogih tihih pokazatelja klase koje postoje u Britaniji. Dečaci u dugim pantalonama smatraju se pomalo indikatorom niže klase - zaključio je Vilijam. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading