Princeza Šarlot

Ostaće za ceo život: Neobičan nadimak princeze Šarlot glavna tema u medijima (foto)

Autor:

23.02.2023 11:15

Foto: (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Foto: (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Nadimak princeze Šarlot je savršeno opisuje, smatra porodica i prijatelji



Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton princeza Šarlot, velika je avanturistkinja baš kao i njena majka, a upravo ta osobina zaslužna je za njen novi nadimak. Naime, sedmogodišnja devojčica dobila je nadimak "princeza ratnica" od svojih školskih drugara.

Pročitajte Velika devojka - Slavlje u domu Kejt Midlton i princa Vilijama (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Stručnjak za kraljevsku porodicu Keti Nikol veruje da je princeza Šarlot ovu titulu zaslužila tokom boravka u vrtiću Vilkoks, i smatra da bi ovaj nadimak mogao da joj ostane za ceo život jer savršeno opisuje njen karakter.

- Navodno je zaslužila taj nadimak jer je očito princeza, ali je i pravi dečak. Voli da se penje po drveću i veliki je avanturista, bila je prilično poznata po svojoj borbenoj prirodi. Pitam se hoće li to biti nadimak koji će joj se zadržati - izjavila je Nikol za "Entertainment Tonight".

Pročitajte Najmlađa princeza na sahrani kraljice Elizabete - Šarlot modno usklađena sa mamom Kejt (foto)

Guliver Getty Images

 

No, "princeza ratnica" nije jedini nadimak koji je Šarlot dobila, budući da joj roditelji Vilijam i Kejt joj tepaju na razne načine. Pričalo se da je princ svoju ćerku nazivao "Migonette", što na francuskom znači malena i nežna, a za princezu od Velsa se govorilo da je nazivala uobičajenom kratkom verzijom imena Loti.

Pročitajte Bez kazni i visokih tonova - Kad Džordž, Šarlot i Luis pređu granicu Kejt Midlton čini samo jedno

Guliver Getty Images

 

Inače, novi nadimak iz škole princeze Šarlot neće iznenaditi njene roditelje, kao ni njenu braću Džordža i Luisa, budući da je Kejt ranije izjavila da je ona glavna kada su u pitanju njena braća.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading