Najvažnija životna lekcija: Porodične vrednosti kojima Kejt Midlton uči decu

Autor:

06.02.2017 18:37

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Kembridža nedavno je održala govor na jednom događaju organizovanom povodom kampanje za mentalno zdravlje dece "Heads Together", gde je otvoreno pričala o važnosti vaspitanja u podizanju porodice.

Deca kao i sva druga: Kejt otkrila šta Džordžu i Šarlot izmami osmeh

Reči koja je obeležile njen upečatljiv i strastven govor bile su "dobrota" i "ljubaznost".

- Moji roditelji su me naučili da su najvažniji kvaliteti koje čovek može da poseduje dobrota, ljubaznost, poštovanje i iskrenost. I sada shvatam koliko su mi se njihove reči urezale u pamćenje i koliko sam zapravo celog svog života ove osobine usvojila kao nešto najvrednije i najsvetije. Upravo to je ono što Vilijam i ja želimo da prenesemo na našu decu, Džordža i Šarlot, da ih naučimo koliko su te stvari važne.

Kako je Kejt Midlton od simpatičnog devojčurka postala modna ikona

Vojvotkinja od Kembridža je pričala o tome koliko je važno decu usmeriti na pravi put još na samom početku odrastanja, podjednako koliko je važno i obrazovanje.

- Po mom mišljenju, učiti decu porodičnim vrednostima, tome koliko su važni dobrota i poštovanje, podjednako je bitno kao na primer učiti ih da budu odlični u matematici ili sportu - kaže Kejt.

Izjava koja je odjeknula Britanijom: Najslađe ljubavne reči Kejt Midlton o princu Vilijamu

Kejt je na predavanje u "Mitchell Brook" osnovnu školu došla u pratnji supruga Vilijama. Kao i uvek, izgledala je savršeno elegantno u crvenom kostimu.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading