Aleksandra Janković

Nezgoda u kući dovela je do fatalnih posledica: Aleksandra Janković povređena (foto)

Autor:

13.10.2023 08:56

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Aleksandra Janković povređena, glumica uznemirila javnost najnovijim fotografijamaAleksandra Janković vredno radi na novim projektima, a publika je najviše pamti i voli po ulozi koju je maestralno odigrala u seriji „Azbuka našeg života”.

Lepa glumica ovih dana je na prinudnom bolovanju. Naime, Aleksandra Janković je povređena, a po najnovijim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, shvatamo da povreda nije naivna.

Boško Karanović

 

Na pomenutim slikama njeni fanovi mogli su da vide kako su joj obe noge povređene. Jedna noga joj je u gipsu, a druga noga je umotana u predelu skočnog zgloba.

Kako prenose domaći mediji, glumica je doživela nezgodu u kući, zbog koje je čeka dug period oporavka.

Aleksandra Janković je povređena, ali je ne napušta smisao za humor

I pored povreda, Aleksandra je ostala pozitivna, pa je sa svojim fanovima podelila na kakavim je sada mukama.

Instagram

 

Ona je najpre objavila sliku kako izgleda situacija dok se vozi, zatim kad pije kafu i na kraju dok čita, a može se zaključiti da joj nije nimalo lako i svi se pitaju kada će ponovo prohodati i vratiti se u normalu.

Pročitajte Hrabra odluka Aleksandre Janković - Zbog ljubavi spakovala kofere i napustila sve, čak i njega

Aleksandra Janković je povređena, te je sve nove projekte stopirala do daljeg dok njena publika sa nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja nove sezone sada već kultne serije „Azbuka našeg života”.

Komentari. (0)

Loading