Arijana Mihajlović

Godinu dana kasnije najveća podrška Arijani Mihajlović je on, sve je lakše kad su zajedno (foto)

Autor:

15.12.2023 14:20

Foto:

Foto:

Podrška Arijani Mihajlović u najtežim danima su oni, sve je lakše kada ima sa kim da podeli tugu



Sutra je 16. decembar, dan kada je pre godinu dana svet na trenutak stao. Tada je preminuo Siniša Mihajlović, legenda srpskog i italijanskog fudbala, ostavivši iza sebe majku, brata, suprugu i šestoro dece.

Sutra je subota, dan koji je najviše voleo da provodi sa porodicom, sutra će posebno teško biti njegovoj udovici. Zato su u Italiju stigli oni, najveća podrška Arijani Mihajlović, Sinišini brat, majka i snaja.

Instagram

 

Juče je supruga proslavljenog fudbalera podelila novosti iz njihovog porodičnog doma. Naime, poznati slikar i vajar Enriko Diko naslikao je ogromnu Mihajlovićevu sliku u njihovoj dnevnoj sobi kako bi i na taj način bio uz njegove najmilije.

A danas su u Italiju stigli Dražen, Jelena i Viktorija Mihajlović, koje je posebno raznežio njegov portret. Taj trenutak zabeležila je Arijana i podelila ga na Instagramu.

Podrška Arijani Mihajlović stiže sa svih strana sveta, a sve je lakše kada ima sa kim da podeli tugu

Uslikani sa leđa, fudbalerov mlađi brat i majka stajali su ispred njegove fotografije nemo ga gledajući kao da je tu pored njih, što bi želeli najviše na svetu.

Instagram

 

Nije tajna da su oni ogromna podrška Arijani Mihajlović, kako u poslednjih godinu dana tako i tokom Sinišine bolesti i lečenja, pa koriste svaki slobodan trenutak kako bi svi zajedno bili u Italiji.

Pročitajte Druga Nova godina bez Mihe - Arijana ove reči nije stigla da mu kaže, zato je uradila samo jedno

Porodica Mihajlović sutra će posetiti večnu kuću prerano preminulog sportiste, a jedno je sigurno - vreme neke rane ne može da zaleči.

Tuga je svakim danom sve veća, ali se Arijana i deca, kao i ostali članovi familije, trude da sačuvaju Sinišu od zaborava i prisećaju se samo lepih uspomena kojih je, srećom, bilo pregršt u njihovom životu.

Komentari. (0)

Loading