Arijana Mihajlović

Nastavila dalje: Posle najvećeg životnog udarca Arijana Mihajlović uživa ovako (foto)

Autor:

02.08.2023 11:00

Foto:

Foto:

Supruga Siniše Mihajlovića rešila je da težak period ostavi iza sebe i hrabro nastavila daljeKada je krajem 2022. godine preminuo Siniša Mihajlović svet fudbala je ostao u šoku.

Iza njega su ostala brojna dostignuća koja će se večno pamtiti, ali i tuga, bol i neverica.

Guliver Getty Images / printscreen youtube

 

Sinišini najmiliji čuvaju uspomenu na njega i često podele emotivne fotografije iz srećnih dana, posebno njegova udovica Arijana Mihajlović koja se još uvek teško nosi sa ogromnim gubitkom.

Pročitajte Rim doneo odluku, Arijana u suzama - Hvala vam... Siniši je to produžilo život

Ipak, život mora da ide dalje, pa je tako i supruga Siniše Mihajlović rešila da se fokusira na pozitivne stvari i priušti sebi odmor i putovanja.

Arijana je na svom Instagramu podelila fotografiju sa letovanja, a prateći opis govori u prilog tome da je rešila da nastavi dalje i bude zahvalna na onome što joj život pruža.

"Za sve one koji vole život i bore se za njega... Najviši oblik ljudske inteligencije je posmatranje bez osuđivanja. Ja uvek biram život“, napisala je supruga Siniše Mihajlovića.

Pročitajte Sada je zvanično - Sinišine dame objavile prelepe vesti, bio bi ponosan

"Volela bih da imam tvoju snagu, Arijana“, "Kakva dama“, "Arijana, divna si, volimo te kao što smo voleli Sinišu“, "Šaljem ti zagrljaje“, bili su samo neki od komentara.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading