Porodica Mihajlović

Sada je zvanično: Sinišine dame objavile prelepe vesti, bio bi ponosan

Autor:

12.06.2023 19:00

Foto:

Foto:

Supruga Siniše Mihajlovića sa ćerkama podelila prelepe vesti, svi čestitaju



Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović napustio nas je krajem prošle godine i za sobom ostavio prelepu porodicu na koju bi danas sigurno bio ponosan.

Naime, supruga Siniše Mihajlovića Arijana sa svojim ćerkama Virdžinijom i Viktorijom osnovala je modni brend koji je naziv dobio po nadimku voljenog supruga i oca - „LEMIHA“.

Profimedia

 

Dame porodice Mihajlović modni brend najavile su u februaru mesecu kada su prvim tizerom zaintrigirale pratioce, a juče je „LEMIHA“ ugledao svetlost dana, te je prva kolekcija već u prodaji.

Modni brend koji je supruga Siniše Mihajlovića osnovala sa ćerkama predstavio je liniju garderobe za žene, a ne sumnjamo da je reč o vrhunskom kvalitetu.

Pročitajte Zet Siniše Mihajlovića podigao Italiju na noge - Miha, ovo je za tebe! Suze radosnice

Na Instagram stranici pomenutog brenda predstavljeni su kako haljine, tako i crop topovi, ali i odela, pa nema sumnje da su mislile na sve.

Instagram

 

Podsetimo, supruga Siniše Mihajlovića pre udaje za njega bila je manekenka i voditeljka, a kada se desila ljubav sa Sinišom napustila je svoju profesiju kako bi se maksimalno posvetila porodici.

Instagram

 

Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. 

Pročitajte Isto kao Siniša Mihajlović, pretužno - Leukemija uzima i njega, hemoterapije započete

- Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu i nismo se često viđali ‒ rekla je Mihina supruga svojevremeno za italijanske medije, koja je sada očigledno rešila da se vrati poslu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading