Siniša i Arijana

Mladi i puni života: Nikada viđena fotografija sa Mihinog i Arijaninog venčanja

Autor:

21.12.2023 13:15

Foto:

Foto:

Fotografija sa venčanja Mihe i Arijane raznežila mnoge



Brak Siniše Mihajlovića i njegove supruge Arijane trajao je 26 godina, a u njemu su dobili petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa.

Skladni par na večnu ljubav zakleo se čak dva puta. Prvi put sudbonosno „da” izgovorili su u Rimu, dok su se drugi put venčali 2005. godine u Sremskim Karlovcima.

Instagram

 

Fotografija sa venčanja Mihe i Arijane privukla dosta pažnje

Nakon punih devet godina u građanskom braku, svoju ljubav krunisali su zakletvom pred bogom u jednom od najlepših pravoslavnih hramova u Vojvodini - u staroj sremskokarlovačkoj Sabornoj crkvi. Venčanje Siniše i Arijane Mihajlović privuklo je pažnju medija širom sveta.

Pročitajte Sudbina - Na današnji sveti dan Siniša je sahranjen, ali je tog istog 19. decembra pre mnogo godina upoznao...

Iako je Sinišino i Arijanino venčanje bilo medijski ispraćeno, postoje slike koje nikada nisu dospele do javnosti. 

Supruga prerano preminulog fudbalera na svom Instagram nalogu često evocira njihove uspomene, pa je sada ponovo javnost raznežila dirljivom fotografijom.

 

 

Arijana je blistala u raskošnoj venčanici golih ramena, dok je Siniša nosio plavo odelo na prugice, oboje ne skidajući osmehe sa lica. U opisu fotografije sa venčanja Mihe i Arijane stajali su samo emotikoni srca, reči su suvišne.

Komentari. (0)

Loading