Aleksandra Prijović

Nekoliko dana uoči koncerta iz doma Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića stižu najradosnije vesti

Autor:

22.09.2023 13:21

Foto:

Foto:

Aleksandra Prijović rođendan proslavlja danas u društvu najmilijih



Aleksandra Prijović sitno broji do prvog, velikog solističkog koncerta koji će za nekoliko dana održati u beogradskoj Štark areni. Pripreme se privode kraju, a pevačica svakog dana vredno vežba kako bi svoju publiku jednom više iznenadila spektaklom.

Međutim, uoči koncerta muzička zvezda ima još jedan veliki razlog za slavlje. Naime, Aleksandra Prijović rođendan proslavlja danas, a čestitke joj pristižu sa svih strana sveta, dok je onu najlepšu dobila tačno u ponoć od supruga Filipa.

ATA Images

 

Aleksandra je poznata kao neko ko ne voli gala slavlja, te će ono i ove godine izostati, međutim, opravdano s obzirom na poslovne obaveze kojima je potpuno posvećena. 

Prošle godine Aleksandra Prijović rođendan je proslavila onako kako je dugo maštala.

Pročitajte Aleksandra Prijović voli luksuzne stvari, dokaz je ovaj modni dodatak (foto)

U porodičnom domu bake i deke gde je odrasla okupivši članove najuže porodice. Nije skidala osmeh sa lica, a nije ni krila koliko je tako naizgled male stvari čine srećnom.

Instagarm

 

Ove godine oduvaće će svećice u svojoj vili na Bežaniskoj kosi, a prava proslava desiće se sledeće nedelje kada će Beograd tri dana biti epicentar dobre zabave koju pevačica priprema svojoj publici.

Komentari. (0)

Loading