Kaća i Marko

Ti zaslužuješ samo najbolje: Kaća Grujić iznenadila Gobelju u Atini, priredila mu nezaboravno veče

Autor:

14.09.2023 11:00

Foto:

Foto:

Rođendan Marka Gobeljića proslavljen u Atini, Kaća mužu priredila nezaboravno veče



Katarina Grujić i Marko Gobeljić važe za jedan od skladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a u braku su dobili ćeku Katju.

Pevačica je velika podrška svom suprugu fudbaleru koji je pre nekoliko dana napravio veliku prekretnicu u karijeri kada je posle šest godina napustio Crvenu zvezdu i prešao u grčki klub Kifisija, pa se preselio u Atinu.

 

 

Kaća nije dozvolila da se njoj i suprugu ispreče kilometri kako bi proslavili zajedno njegov 31. rođendan, te je spakovala kofere i otputovala u grčku prestonicu kako bi iznenadila Marka.

Pročitajte Sve za muža - Kaća odvela Gobelju na odmor iz snova, ovi kadrovi oduzimaju dah (foto)

Rođendan Marka Gobeljića obeležili su na intimnoj večeri koju mu je Kaća priredila, pa je sve to kao i rođendansku čestitku podelila sa pratiocima na Instagramu.

 

 

"Život piše romane, često se i sami iznenadimo koliko u knjizi ima sreće, radosti, tuge, lepih i onih manje lepih trenutaka. Za tvoj 31. rođendan život je ispisao završetak jednog divnog poglavlja, jedne najveće ljubavi koju si doživeo ti i tvoja Crvena zvezda!

Instagram

 

Život ide dalje, a ti zaslužuješ samo najbolje i znam i sigurna sam da će svaka sledeća stranica biti ispisana još lepšim emocijama, doživljajima, događajima i da ćemo zajedno uživati u svim tvojim uspesima jer tvoja čista i dobra duša to zaslužuje!

Vole te tvoje princeze. Srećan rođendan bejb“, napisala je Katarina uz seriju zajedničkih fotografija, a mi ne sumnjamo da je rođendan Marka Gobeljića protekao fantastično.

Komentari. (0)

Loading