Katja Gobeljić

Da se naježiš: Ćerka Katarine Grujić slavi prvi rođendan, pevačicina čestitka nateraće vam suze na oči

Autor:

15.12.2022 11:20

Foto:

Foto:

Ćerka Katarine Grujić danas slavi prvi rođendan, a ono što je pevačica napisala potpuno će vas raznežiti



Za Katarinu Grujić i Marka Gobeljića danas je važan dan. Njihovoj ćerki Katji je prvi rođendan koji su sa nestrpljenjem iščekivali. Kaća i Marko pre mesec dana počeli su pripreme za slavlje svoje naslednice:

- Danas smo poslali prijateljima pozivnice za prvi rođendan, jedva čekamo da proslavimo, biće to prelepa intimna ceremonija - rekla je pevačica za "Republiku" u novembru mesecu.

Pročitajte: Prošlo je samo tri meseca - Kaća Grujić pokazala brutalno telo nakon porođaja

Instagram

 

Dok čekaju prijatelje i porodicu da se okupe povodom rođendana, Kaća i Marko uživaju u trenucima sa malom Katjom, a na Instagram profilu ponosne mame nižu se čestitke. Međutim, nismo mogli da ne primetimo da je najlepšu čestitku ćerki napisala upravo ona.

Pročitajte: Luksuzni stan i panoramski pogled - Pevačica i fudbaler sele se u novi dom (FOTO)

“Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rođendan princezo moja”, Kaćine su reči kojima je raznežila brojne pratioce.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading