Katarina i Marko

Konačno je došao i taj dan: Katarina Grujić podelila prelepe vesti, Gobeljić ne skida osmeh sa lica (foto)

Autor:

08.10.2023 14:31

Foto:

Foto:

Objava Katarine Grujić privukla pažnju javnosti



Marko Gobeljić sa suprugom uživa u velikoj ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. A da mu je porodica najveći vetar u leđa, svedoči najnovija objava Katarine Grujić.

ATA Images

 

Na iznenađenje mnogih, slavni fudbaler je nedavno saopštio da napušta Crvenu zvezdu, te da će karijeru nastaviti u Kifisiju u Grčkoj.

Pročitajte Posle 6 godina Marko Gobeljić rekao kraj, napušta Srbiju - Hvala ti što si me naučila kako se iskreno voli

Sudeći po najnovijoj objavi, tročlana porodica doputovala je u Atinu, a fudbaler ne krije koliko je srećan što su mu se supruga i ćerkica Katja pridružile na ovom putu.

– Napokon – napisala je pevačica iznad porodične fotografije.

Instagram

 

Objava Katarine Grujić pokrenula je lavinu komentara, a osim što su uputili pregršt komplimenata ovoj predivnoj porodici, brojni fanovi su Gobeljiću poželeli sreću u nastavku karijere. 

– Hvala ti što si mi ostvarila dečački san. Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom. Hvala ti što si me učinila jednim od najtrofejnijih igrača u istoriji kluba.

Pročitajte Ti zaslužuješ samo najbolje - Kaća Grujić iznenadila Gobelju u Atini, priredila mu nezaboravno veče

Hvala ti što si me naučila kako se stvarno i iskreno voli jedan klub. Hvala ti za svaku od 233 utakmice koje sam proveo sa tobom na terenu. Hvala ti, Zvezdo!

Želim svima da zahvalim na predivnih 6 godina u klubu. Saigračima, trenerima, upravi, navijačima... Hvala mojoj porodici koja ja uvek bila uz mene – poručio je nedavno Marko putem Instagrama. 

Komentari. (1)

Loading
Goga

09.10.2023 22:16

Foliranhe na vrlo visokom nivou.