Kaća i Marko

Kaća Grujić proslavlja ćerkin rođendan bez Gobelje: Psihički mi ovo teško pada

Autor:

15.12.2023 20:16

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Rođendan Katje Gobeljić Katarina Grujić slavi bez supruga, ovo je razlog



Danas je veliki dan u domu Katarine Grujić i Marka Gobeljića. Poznati par na današnji dan proslavlja rođendan ćerke Katje, a tom prilikom priredili su bajkovitu proslavu.

Rođendan Katje Gobeljić upriličen je u jednoj igraonici gde su okupili prijatelje i porodicu.

Ata Images

 

- Sve je spremno za slavlje. Stigla sam u igraonicu pre svih i zaposlenih. Vrlo sam odgovorna. Katja je još mala da bi bilo šta poželela, ali znam neke njene omiljene crtane filmove, likove, kupila sam joj kofer sa likovima iz njenog omiljenog crtaća.

Pročitajte Katja Gobeljić slavi drugi rođendan, Katarinu i Marka preplavile emocije (foto)

Svuda ga nosi sa sobom. Moji mama i tata su joj kupili klavir mali, počela je da svira i peva, tako da je krenula maminim stopama – rekla je Katarina okupljenim novinarima.

Nažalost, rođendan Katje Gobeljić njen tata Marko morao je da propusti, a Katarina je otkrila i zašto.

Ata Images

 

- Marko, nažalost, nije mogao da dođe na rođendan. Bićemo na video-pozivu i kada bude duvala svećiće. Krivo mi je, dugo smo sve planirali, rekao je da će samo zbog Katje doći avionom i odmah se vratiti nazad, ali ne znam šta se desilo, da li su sudije u pitanju, imali su manjak jednu utakmicu koja se odložila za sutra, propala je karta, propao je dolazak za rođendan.

Žao mi je što neće biti sa nama, nikada se nismo odvajali. Psihički mi ovo teško pada. Katja je vrlo vezana za svog tatu – otkrila je pevačica.

Komentari. (0)

Loading