Marko i Katarina Gobeljić

Krštenje i žurka: Kaća i Marko slave ćerkin 1. rođendan, gala proslava okupila veliki broj poznatih (video)

Autor:

15.12.2022 21:09

Foto:

Foto:

Katja Gobeljić, ćerka pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića, dobila je svoju prvu žurku



Ćerka Katarine Grujić i Marka Gobeljića Katja danas je u centru pažnje. Malena Katja dobila je svoju prvu žurku i to baš na dan kada je pre godinu dana došla na svet. Ponosni roditelji odlučili su da mezimici prirede gala slavlje i to odmah nakon krštenja.

Pročitajte Da se naježiš - Ćerka Katarine Grujić slavi prvi rođendan, pevačicina čestitka nateraće vam suze na oči

Instagram

 

Prelepom činu krštenja prisustvovali su samo najuži članovi porodica, a Katjina kuma od danas je pevačica Andreana Čekić

- Običaj je da kuma podari zlato, tako je bilo ovoga puta. Uzela sam joj zlato i dukate, nešto tako - otkrila je Andreana.

Instagram

 

Pevačica i fudbaler, u poznatom beogradskom restoranu, okupili su brojne prijatelje i porodicu kako bi glamuroznom žurkom obeležili ćerkin prvi rođendan

Kako dolikuje proslavi rođendana jedne princeze, Kaća je odlučila da sve bude u znaku pink boje, pa je dekoraciju prostora, kao i svoju odevnu kombinaciju tome prilagodila.

Pročitajte Luksuzni stan i panoramski pogled - Kaća i Marko Gobeljić sele se u novi dom (foto)

ATA Images

 

- U ponoć sam počela da ljubim ćerkicu i poželela sam joj sve najlepše u životu. Savladale su me emocije. Meni je najznačajniji ćerkin prvi rođendan. Ja sam u životu imala problema sa zdravljem i uvek kažem ako nemaš zdravlje nemaš ništa u životu. Upravo joj to želim da bude zdrava, prava, srećna, uspešna, zadovoljna, da ne skida osmeh sa lica, da mašta,da je vole, da voli, da sanja i sve što u životu poželi to i ostvari - rekla je kroz suze Katarina okupljenim novinarima.

Kaća i Marko važe za velike veseljake, pa verujemo da će žurka, za koju je poznati par izdvojio čak 30.000 evra, trajati do kasno u noć.

ATA Images

 

ATA Images

 

ATA Images

 

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading