Marko Gobeljić

Posle 6 godina Marko Gobeljić rekao kraj, napušta Srbiju: Hvala ti što si me naučila kako se iskreno voli

Autor:

12.09.2023 10:29

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Vest da je Marko Gobeljić doneo odluku života širi se velikom brzinom



Fudbaler Marko Gobeljić (30) na iznenađenje svih odlučio je da stvari u svom životu promeni iz korena. 

Posle šest godina saradnje, isto toliko trofeja Super lige Srbije i tri osvojena kupa, Marko Gobeljić je napustio Crvenu zvezdu.

Instagram

 

Iskusni univerzalac je bio deo najtrofejnije generacije crveno-belih u poslednjih nekoliko godina, a karijeru će da nastavi u Kifisiju u Grčkoj.

"Hvala ti što si mi ostvarila dečački san. Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom. Hvalaa ti što si me učinila jednim od najtrofejnijih igrača u istoriji kluba.

Pročitajte Muž za poželeti - Marko Gobeljić iznenadio Kaću prelepim gestom, pevačica na sedmom nebu (foto)

Hvala ti što si me naučila kako se stvarno i iskreno voli jedan klub. Hvala ti za svaku od 233 utakmica koju sam proveo sa tobom na terenu. Hvala ti, Zvezdo!

Želim svima da se zahvalim na predivnih 6 godina u klubu. Saigracima, trenerima, upravi, navijacima i svim zaposlenim u klubu! Hvala mojoj porodici koja ja uvek bila uz mene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

A za kraj bih ostavio ono što ja najviše volim, tu severnu tribunu što me je gurala uvek da dam sve od sebe i koja me je uvek bila tu za mene. Hvala vam, Delije.

Samo za tebe, uvek uz tebe", emotiva je poruka Marka Gobeljića uz koju je objavio set fotografija koje su obeležile njegovu karijeru u Zvezdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

On je iz Zvezde otišao bez obeštećenja, a trener crveno-belih Barak Bahar ga je već na početku priprema okarakterisao prekobrojnim.

Komentari. (0)

Loading