Katarina i Marko

Kaća Grujić konačno otkrila istinu, Gobelja ćuti: Nema šta da se raspravljamo

Autor:

28.02.2024 13:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića dosta se komentariše



Katarina Grujić i Marko Gobeljić zbog njegovog poslovnog angažmana trenutno su razdvojeni. Fudbaler boravi u Atini, ali ga supruga i ćerka Katja posećuju koliko god pevačicine obaveze to dozvoljavaju.

Nedavno je porodica bila na okupu u Grčkoj dvadesetak dana, ali se zbog pripremanja novog albuma pevačica vratila u Srbiju kada je brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića ponovo dospeo u žižu javnosti.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića - ovo su detalji

Na snimanju svog novog spota pevačica je govorila o odnosu sa suprugom i o tome kako se slažu u braku.

- Ne svađam se nikada sa mužem!

Možda se nekada ja izvrištim na njega, ali on nije osoba koja voli da se svađa, nemamo ni oko čega da se raspravljamo. Ipak, zdravih čarki imamo, kao i svi parovi!

Pročitajte Nikada joj nije bilo teže, Katarina Grujić priznala - Razdvojeni smo

- Marko nikada ne ulazi u rasprave sa mnom, uostalom, kao niko u mom okruženju - otkrila je Kaća za "Informer", pa ispričala kako su se ona i ćerka provele u Atini.

- Prelepo, kao svaki put... Katja i ja smo bile tri nedelje u Atini i puno mi je značilo jer sam napunila baterije pred snimanje ovog spota, opustila sam se...

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Stalno sam nešto spremala kod kuće, od doručka, ručka, večere, užina... Išli smo i po restoranima i konstantno smo nešto jeli.

Srećom, pre Atine sam puno trenirala i liniju dovela do savršenstva, ali sam se pored muža opustila - zaključila je Katarina.

 

Komentari. (0)

Loading