Katarina i Marko

Nikada joj nije bilo teže, Katarina Grujić priznala: Razdvojeni smo

Autor:

22.01.2024 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića svi komentarišu



Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića, u kome su dobili ćerku Katju, važi za jedan od skladnijih na javnoj sceni. Nažalost, srećna porodica je morala na neko vreme da se razdvoji zbog fudbalerovog angažmana u Grčkoj.

Naime, Kaća je sada progovorila o teškom periodu kroz koji prolazi i priznala da joj razdvojenost od muža teško pada, kao i da je zbog toga dosta smršala.

ATA Images

 

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića odoleva preprekama

- Patim za suprugom, razdvojeni smo... Teži nam je malo period. On je tamo, mi smo ovde i to je jedini problem koji imam. 

Na video-pozivu smo često - rekla je Katarina u emisiji „Premijera - Vikend specijal”, pa prokomentarisala vaspitanje njihove ćerke Katje:

Pročitajte Zdravstveno stanje Katarine Grujić narušeno, priključena na kiseonik i infuziju (foto)

- Bolje odmalena krenuti sa disciplinom. Marko reaguje čim ona počne da plače, mislim da će je razmaziti. Mora da postoji malo balansa.

Podsetimo, Marko Gobeljić takođe nije mogao da prisustvuje rođendanu njihove ćerke sredinom decembra iz istih razloga, što je Katarini teško palo.

Ata Images

 

- Marko, nažalost, nije mogao da dođe. Bićemo na video-pozivu... Ali jako mi je krivo, planirali smo da on bude tu!

Katja bi bila baš oduševljena što će doći, ali eto... Ipak nije, propala je karta, propao je dolazak.

Ovo je prvi put u četiri meseca da smo toliko odvojeni! Komunikacija je ključ našeg dobrog funkcionisanja – izjavila je ona tada.

Komentari. (0)

Loading