Katarina Grujić

Kad Gobelje nema Katarina Grujić gradom ide ovako obučena, samo za hrabre

Autor:

22.03.2024 12:05

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stajling Katarine Grujić svi komentarišu, najnovije fotografijeOd ranog detinjstva Katarina Grujić je sebe videla na velikoj sceni, a tokom godina napravila je karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele. 

Slavna pevačica obradovala je publiku prelepom numerom kojom je najavila i svoj novi album na kome je u proteklom periodu vredno radila. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Da je zarad novog projekta liniju dovela do savršenstva, svedoče i najnovije fotografije, međutim, posebnu pažnju privukao je poslednji stajling Katarine Grujić.

Pročitajte Kao grom iz vedra neba, Katarina Grujić - Ispao si bedan, nisi me vredan

Atraktivna pevačica ponela je ekstravagantnu toaletu od crnog pliša koja savršeno prati liniju tela. Smela kreacija je sa prednje strane otvorena do struka, dok su cela leđa gola. 

Provokativni stajling Katarine Grujić oduševio je njene pratioce na Instagramu koji su se složili da ovu haljinu mogu da ponesu samo hrabre i odvažne žene. 

Pročitajte Kao iz bajke - Presladak kutak u domu Katarine i Marka Gobeljića, u njemu vlada malena Katja (foto)

Dugu crnu kosu koja joj je doseže do struka Katarina je vezala u rep, a potom elegantno prebacila preko jednog ramena. Upečatljiva šminka, masivna zlatna narukvica i viseće minđuše upotpunile su njen autfit.

 

 

- Rođena da zablista - napisala je pevačica ispod fotografije.

Komentari. (0)

Loading