Katja Gobeljić

Kao iz bajke: Presladak kutak u domu Katarine i Marka Gobeljića, u njemu vlada malena Katja (foto)

Autor:

04.12.2023 17:30

Foto:

Foto:

Soba Katje Gobeljić je san svake devojčice



Katarina Grujić i Marko Gobeljić su 2021. godine na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju razmenili bračne zavete, a kao kruna njihove ljubavi je nekoliko meseci kasnije na svet došla ćerka Katja

Neodoljiva devojčica postala je centar njihovog sveta, a ponosni roditelji trude se da svojoj mezimici obezbede samo najbolje. Pa, nije ni čudo što je mnoge zanimalo čak i kako soba Katje Gobeljić izgleda. 

Instagram

 

Naime, Katarina i Marko su porodično gnezdo svili u elitnom delu grada, a luksuznu nekretninu opremili su po poslednjoj modi. Ipak, soba Katje Gobeljić koja će uskoro proslaviti drugi rođendan svima je zapala za oko. 

Pročitajte Konačno je došao i taj dan - Katarina Grujić podelila prelepe vesti, Gobeljić ne skida osmeh sa lica

Soba Katje Gobeljić prepuna je igračaka, a sudeći po fotografiji koju je Katarina objavila na Instagramu, devojčici je najdraža plastična kuhinja koja poseduje šporet i lavabo, kao i malu ostavu. Ali, ni to nije sve.

Kaćina i Markova naslednica ima kecelju i rukavicu koju stavlja dok za svoje roditelje ”priprema” ukusan ručak u svom malenom carstvu za igru. 

Instagram

 

Soba Katje Gobeljić je san svake devojčice, a oduševljene su bile i mame koje su pevačici uputile pregršt lepih reči na račun njene posvećenosti i enormne ljubavi koju gaji prema detetu. 

Komentari. (0)

Loading