Katarina i Marko

Katarina Grujić pretužna: Bićemo Marko i ja ponovo zajedno, teško je sve

Autor:

05.04.2024 08:21

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića je na ozbiljnom ispitu



Da je brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića na ozbiljnom ispitu, mnogi su pomislili kada su čuli vest prethodne jeseni da proslavljeni fudbaler karijeru nastavlja u Atini.

Ipak, ne sme biti mesta spekulacijama jer je u odnosu pevačice i sportiste sve u najboljem redu, a daljina ih je, kako je i sama Katarina rekla, na neki čudan način dodatno zbližila.

A.H / Ata Images

 

Nezaobilazno pitanje u intervjuima koje se Kaći postavlja jeste kako podnose razdvojenost, a muzička zvezda ne krije da je najteže njihovoj mezimici Katji koja je veoma vezana za tatu.

Nedavno je na društvenim mrežama pevačica objavila snimak kako plavokosa devojčica na aerodromu trči u zagrljaj Marku i vrišti od sreće što konačno vidi oca.

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića odoleva svim iskušenjima

Najteže je Grujićevoj bilo kada je prethodne godine Katjin drugi rođendan morala sama da proslavi jer Marko nije uspeo da dođe zbog profesionalnih obaveza.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Teško je, jer od trenutka kada smo počeli zabavljanje, verili se, venčali, nismo se odvajali uopšte. On je vikendima u karantinu, ja vikendima radim i to je to, svih ostalih dana smo zajedno i živimo zajedno.

Pročitajte Kao grom iz vedra neba, Katarina Grujić - Ispao si bedan, nisi me vredan

Ali sad smo odvojeni skroz i da ja odem jednom u mesec dana, mnogo je malo i velika je promena i za mene i za njega. Uvek kažem, mladi smo, zdravi smo, pravi smo.

Znamo zašto sve ovo radimo, za budućnost našeg deteta, nas i bićemo mi ponovo zajedno - iskreno je kazala pevačica.

Komentari. (0)

Loading