Kaća i Marko

Teško je kada ostaneš sam... Kaća Grujić progovorila o suprugu

Autor:

20.10.2023 17:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića se komentariše



Brak Katarine Grujić i Marka Gobeljića važi za jedan od skladnijih na javnoj sceni, a kao kruna njihove ljubavi došla je ćerka Katja. Porodica je bila nerazdvojna sve dok Gobeljin fudbalski angažman nije zahtevao njegovo preseljenje u Atinu, što je pevačici veoma teško palo.

Instagram

 

- Radimo zajedno, svuda idemo zajedno, osim na poslove. On na svoj, ja na svoje. To je jedina razlika. Teško je kada ostaneš sam, sve padne na tebe, ne samo obaveze, to mi je najmanji problem. On mi najviše nedostaje da bude tu pored mene – izjavila je Kaća, te ispričala kome je najteže pao rastanak.

Pročitajte Ti zaslužuješ samo najbolje - Kaća Grujić iznenadila Gobelju u Atini, priredila mu nezaboravno veče

- Marko je najteže podneo, a ja više od Katje. Ona još nije svesna. Kada god on okrene leđa, ona krene da plače, to je tako i kući. Sada kada smo bili na aerodromu, ona je plakala, ali sam je zanimala, pa je posle pet minuta prestala da plače, ali ja nisam, tako da ipak je meni bilo teže – dodala je ona.

ATA Images

 

U braku Katarine Grujić i Marka Gobeljića ljubomora je nepoznanica

Iako su razdvojeni, pevačica tvrdi da nije ljubomorna.

- Ma kakva ljubomora. Ne verujem da su Grkinje toliko lepe kao Srpkinje, ali obožavam njihovu muziku - rekla je Kaća kroz osmeh.

Pročitajte Posle 6 godina Marko Gobeljić rekao kraj, napušta Srbiju - Hvala ti što si me naučila kako se iskreno voli

Iako su Kaća i njen suprug bili razdvojeni za njegov rođendan, ona je rešila da ga iznenadi, pa je spakovala kofere i otišla u Atinu.

- Sve je bilo jako emotivno, jer je baš dva dana pred rođendan otputovao u Atinu i potpisao ugovor. Kada sam shvatila da je sam za rođendan, samo sam kupila kartu i doletela u Atinu. Nije znao šta ga je snašlo. Zajedno smo proslavili.

Komentari. (0)

Loading