Kraljica Kamila

Elizabeti se ovo ne bi svidelo: Kraljica Kamila krenula stopama Megan Markl

Autor:

27.12.2023 17:57

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Postupak kraljice Kamile mnogi su okarakterisali kao kopiranje Megan Markl, evo o čemu je rečKako nam se bliži Nova godina svi pričamo o ciljevima koje smo zacrtali za 2024. 

Zato se u Britaniji ovih dana samo komentariše postupak kraljice Kamile koja je otkrila da ima velike poslovne planove kada je reč o godini koja nam sledi.

Chris Jackson/Getty Images

 

Naime, supruga kralja Čarlsa odlučila je da krene stopama brojnih pripadnika njene porodice, te tako pokreće sopstveni podkast.

Mnoge je iznenadio ovaj postupak kraljice Kamile jer se ovako nešto verovatno ne bi svidelo njenoj svekrvi, no dokle god ona ima podršku muža, nastoji da ostvari sve svoje ciljeve.

Postupak kraljice Kamile loš pokušaj kopiranja Megan Markl, ili?

Opšte je poznato da njeno kraljevsko visočanstvo poseduje impozantnu biblioteku, pa ni ne čudi što se ona nedavno aktivirala na društvenim mrežama u želji da podseti mlade koliko je važna pisana reč.

 

 

Njena ljubav prema knjigama opšte je poznata. Osim čitalačke sobe, kad god ode u posetu nekoj školi Kamila obavezno uzme neku lektiru i čita deci poeziju ili odlomke iz omiljenih romana.

Pročitajte Praznična čestitka kraljevske porodice - Šarlot bacila Kejt u drugi plan, kao tinejdžerka je, kolika kosa

Što se podkasta tiče, jednom nedeljno razgovaraće sa popularnim autorima i deliti savete, a prva epizoda najavljena je za 8. januar. Dakle, već za nekoliko dana imaćemo priliku da vidimo kraljicu u potpuno novoj ulozi.

Komentari. (0)

Loading