Marko Gobeljić u zagrljaju atraktivne brinete, kako je na to reagovala Katarina Grujić?

Autor: Gloria.rs

27.10.2021 10:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Fudbaler Marko Gobeljić nedavno je prisutvovao proslavi rođendana svog saigrača Milana Borjana, a tamo je uživao u zagrljaju atraktivne brinete, a šta je za to vreme radila njegova supruga Kaća Grujić?Kada je ceo svet stao zbog pandemije, rodila se ljubav između Marka Gobeljić i Katarine Grujić. Strast među njima bila je očigledna po prvom susretu, a ubrzo nakon upoznavanja Katarina je znala da je Marko pravi muškarac za nju.

- Mnogo sam navikla da smo 24 časa dnevno zajedno i verovatno će mi biti teško kada budemo počeli da radimo i budemo malo više odvojeni. Faliće mi sve to, iskreno. Ovaj period od godinu dana koliko god da mi nedostaju nastupi, toliko mi prija da sam stalno s njim - objasnila je Kaća svojevremeno o njihovom zajedničkom vremenu provedenom u karantinu.

Pročitajte i Neočekivani obrt: Katarina Grujić odložila svadbu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)

Fudbaler Marko Gobeljić u zagrljaju atraktivne brinete

O svom izabraniku Katarina je do sada imala samo reči hvale, džentlmen i gospodin - epiteti su koje pevačica vrlo često koristi kada opisuje svog muškarca, a što se tiče ljubomore u njihovom odnosu prema njenim rečima sve je u granicama normale.

- Mislim da smo podjednako ljubomorni, ali to je sve u granicama normale. Nikada ne pravimo scene. Ali mislim da ta mala doza ljubomore treba da postoji. Mislim da je to pre posesivnost nego ljubomora - objasnila je pevačica za Blic.

Da je sve zaista u granicama normale Kaća je pokazala snimkom koji je objavila na svom Instagram profilu, kada je sa obožavaocima podelila momenata sa proslave rođendana Markovog klupskog kolege Milana Borjana. Na pomenutom snimku Marko uživa u društvu atraktivne brinete, pevajući dobro poznate pesme, te širokog osmeha. Kaći ovo ni najmanje nije smetalo, šta više pomenuti snimak napravila je upravo ona a isti je, kao što smo naveli, objavila na svom Instagram profilu.

Očigledno da je njihova ljubav izuzetno jaka, te Kaća i Marko veruju jedno u drugo svim srcem negujući zdrav odnos koji obećava.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading