Emilija Kežman

Nekada žena fudbalera, danas... Kežmanova prva supruga izgleda bolje nego pre 20 godina, a evo čime se bavi (foto)

Autor:

03.03.2023 20:00

Foto:

Foto:

Prva supruga Mateje Kežmana veoma je aktivna na Instagramu, a njene fotografije u bikiniju ostavljaju bez tekstaProslavljeni fudbaler Mateja Kežman imao je zanimljiv ljubavni život o kojem se često pisalo. Pre nego što je uplovio u mirnu luku sa izabranicom Tarom Šumonjom, Mateja je imao dve žene sa kojima je dobio četvoro dece. 

Pročitajte Na okupu - Sin Mateje Kežmana proslavio rođendan, ovaj prizor retko viđamo (foto)

Instagram

 

Prva supruga Mateje Kežmana Emilija, rodila mu je troje dece: Lazara, Aleksandra i Jakova, a u braku sa njom bio je 11 godina.

Pročitajte Nekada je važio za opasnog frajera - Mateja Kežman sada izgleda ovako!

Slobodan Pikula, Story arhiva

 

Nažalost, 2014. godina donela im je krah braka, ali Matejinoj bivšoj supruzi razvod očigledno prija budući da nikad bolje nije izgledala. Lepa Emilija je veoma aktivna na društvenim mrežama gde smo primetili njene fotografije u kupaćem kostimu na osnovu kojih se nikada ne bi moglo pretpostaviti da je majka troje dece. Emilija dosta pažnje posvećuje nezi i treninzima, što se iz priloženog da primetiti. 

Pročitajte Geni su čudo - Osmogodišnji sin Mateje Kežmana trenira fudbal i pravi ikone, talenat će vas zapanjiti (foto)

Instagram

 

Bivša supruga slavnog fudbalera bavi se privatnim biznisom i izdavanjem nekretnina koje su joj pripale nakon razvoda sa Matejom, piše Alo.

Romansa između Mateje i Emilije planula je brzo još davnih dana u Pirotu iz kojeg je ona rodom, a u kojem je fudbaler igrao za tamošnji klub. Iako se ljubav sa Kežmanom ugasila, ostala je ona prema fudbalu, te Ema i dalje navija za Partizan i redovno posećuje fudbalske utakmice. 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Maja

04.03.2023 15:09

Izgleda katastrofa

Vodolija

04.03.2023 17:42

Uradila remont u fullu